zpěváci
Text dotazu
dobrý den chci se zeptat proč nejezdí do ČR i cizí zpěváci např coldplay,enrique iglesias děkuju za odpoved
Odpověď
Hezký den,
do České republiky zavítá od Sametové revoluce každý rok mnoho světových kapel včetně těch nejslavnějších. Zmiňovaní Coldplay Prahu navštívili poprvé v roce 2008 a poté o čtyři roky později v roce 2012. Na svém letošním světovém turné ale bohužel Českou republiku vynechali. Enrigue Iglesias zpíval v Praze poprvé a zatím naposledy minulý rok 18. prosince 2016. Na tomto koncertě slíbil, že se do ČR brzy vrátí. Samozřejmě existují slavné skupiny, které k nám po dobu své existence nikdy nepřijely (třeba dnes už zaniklá populární skupina One Direction).
Důkazem, že naši zemi zahraniční hudebníci většinou nevynechávají, jsou velké koncerty, které proběhnou ještě do konce letošního roku. Například 3.8. – Billy Talent, 19.8. – Robbie Williams, 1.11. – Queen a Adam Lambert, 16.10. – Ennio Morricone, 11.11. – The Kooks, 14.11. – Gorillaz či 3.12. – Scorpions a další.
Věříme, že se svého oblíbeného interpreta v České republice brzy dočkáte.
Obor
Hudba
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
04.07.2017 20:10
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu