Znělka pořadu "Kotouče slávy"
Text dotazu
Hledám informace o znělce starého rozhlasového hudebního pořadu "Kotouče slávy". Byla to v letech 1969-1970 náhrada za zrušenou "Houpačku". Uvítám jakoukoliv písemnou nebo zvukovou informaci.
Odpověď
Dobrý den,
podrobnosti o znělce k pořadu jsme v nám dostupných zdrojích nenalezli. Pořad vznikl v Československém rozhlase a jeho autorem je Pavel Žák, který zde působil i jako hudební režisér a scénárista pro několik dalších rozhlasových pořadů včetně Houpačky.
Doporučujeme proto obrátit se přímo na archiv Českého rozhlasu, který ukládá, zpracovává a zpřístupňuje archivní materiál ze své činnosti – možná Vám pomůže přímo oddělení fonotéky anebo zkuste také kontaktovat rešeršní oddělení a knihovnu, které poskytují informační služby.
Použité zdroje
ČESKÝ ROZHLAS. Archivní a programové fondy [online]. Dostupné z: https://informace.rozhlas.c[…]a-programove-fondy-7965107. [cit. 2024-04-08].
ČESKÝ ROZHLAS. O českém rozhlase [online]. Dostupné z: https://informace.rozhlas.cz/o-nas-7965109. [cit. 2024-04-08].
Wikipedie: Otevřená encyklopedie: Pavel Žák [online]. Dostupné z: https://cs.wikipedia.org/w/[…]%C3%A1k&oldid=23329284. [cit. 2024-04-08].
Obor
Hudba
Okres
--
Knihovna
Datum zadání dotazu
08.04.2024 08:00
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu