Znaková řeč
Text dotazu
Potřebuji knihu z které se naučím znakovou řeč.
Potřebuji kurzy znakové řeči v okrese Ústí nad Orlicí.
Odpověď
Dobrý den,
k Vašemu dotazu jsem našla následující:
1) dokumenty:
Gabrielová, Dagmar, Zeman, J., Paur, J. Slovník znakové řeči. Dagmar Gabrielová, J. Paur, J. Zeman. 1. vyd. Praha : Horizont, 1988. 351 s.
Základy české znakové řeči. 1 / Emilie Mrzílková, Markéta Ostatková ; ilustrace Václav Ostatek. -- 1. vyd.. -- Jinočany : H&H, 1993. -- 41 s. : obr.
Znaková zásoba českého znakového jazyka k rozšiřujícímu studiu surdopedie se zaměřením na znakový jazyk [1], 1. a 2. díl Jiří Langer, Václav Ptáček, Karel Dvořák [elektronický zdroj] : výukový CD-ROM /. -- 2. vyd.. -- textová, obrazová data. -- V Olomouci : Univerzita Palackého, 2005. -- 1 elektronický optický disk (CD-ROM) ; 12 cm + 1 brožura (27 s.) (několikadílná)
Znakování pro každý den : základní konverzace v českém znakovém jazyce / Marie Růžičková ; [ilustroval Jan Žampach]. -- 1. vyd.. -- Praha : Septima, 2001. -- 97 s. : il. ; 30 cm
Případně zkuste sama na www.caslin.cz.
2) kurzy
Bohužel co se týká kurzů znakové řeči - nepodařilo se mi nic v blízkém okolí Ústí najít, zkuste se ale obrátit na poradenské středisko ČKNH viz http://home.tiscali.cz/ckn_help/strediska.htm. Nejblíže se mi podařila najít nabídka v Pardubicích viz http://www.znakovky.cz/znakova-rec-nabidka-kurz.html.
Zkuste případně více na těchto stránkách http://ruce.cz/znakovy-jazyk/kurzy.
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Městská knihovna Ústí nad Orlicí
Datum zadání dotazu
12.02.2009 16:01
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu