Zjištění hodnoty dané knihy
Text dotazu
Prosím o zjištění nominální hodnoty knihy Umění a Život zapomenutých řemesel napsanou autorkou Cecilie Hálová-Jahodová vydanou nakladatelstvím Československých výtvarných umělců v Praze v roce 1911 předem děkuji za odpověd s pozdravem.
Odpověď
Dobrý den,
služba Ptejte se knihovny neposkytuje služby finančního ohodnocení knih, ani hodnocení jejich ceny z hlediska např. historické či kulturní hodnoty, viz např. již dříve zodpovězené dotazy z archivu této služby http://www.ptejteseknihovny.cz/uloziste/aba001/2007-2009/oceneni-knih/ nebo  http://www.ptejteseknihovny.cz/uloziste/aba001/2007-2009/oceneni-starych-knih/
.
V tomto nakladatelství jsme tuto knihu našli v prvním vydání v roce 1955, viz záznam v České národní bibliografii (báze ČNB na adrese http://aleph.nkp.cz/F/
): Hálová-Jahodová, Cecilie. Umění a život zapomenutých řemesel. 1. vyd. Praha: Nakladatelství československých výtvarných umělců, 1955. 229 s.
Pokud byste chtěl Vaši knihu nechat ocenit v některém z antikvariátů, pro jejich dohledání můžete také využít stránky http://muj-antikvariat.cz/
.
Pro zajímavost Vám uvádíme informaci, že tuto knihu mají dle vyhledávače http://muj-antikvariat.cz/ 2 ze zapojených 99 antikvariátů a prodávají ji za 700Kč a 880 Kč. Je však třeba říci, že je to cena, kterou stanoví sami antikváři, tj. do určité míry velmi objektivní.
Obor
Informace o knihovně
Okres
--
Knihovna
Archeologický ústav AV ČR, Praha
Datum zadání dotazu
10.06.2013 12:45
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu