Živý řetěz 3. února 1990 v Železné Rudě
Text dotazu
V únoru 1990 zorganizovaly občanské organizace lidský řetěz mezi Železnou Rudou a Bayerisch Eisenstein. Město Železná Ruda chce 20. výročí řetězu připomenout setkáním na hranici. V souvislosti s tím je i dotaz: "Věnovala tehdejší regionální média této události pozornost? Je možno dohledat články a fotografie?"
Odpověď
K této tematice vyšly tyto články:
(ca). Řetěz rukou. Klatovsko. 1990, roč. 31, č. 5 (2.2.1990), s. 1. - sig. 37A38
(pm) Hranice dokořán : desetitisíce účastníků setkání v Železné Rudě. Pravda. 1990, roč. 71, č. 30 (5. 2. 1990), s. 1 a 2 : 1 obr. - sig. 37A97
(hk). V Železné Rudě bez železné opony. Klatovsko. 1990, roč. 31, č. 6 (9. 2. 1990), s. 1. - sig. 37A38
Tato periodika jsou k dispozici po předchozím objednání v elektronickém katalogu Studijní a vědecké knihovny Plzeňského kraje na http://aleph.svkpl.cz k prezenčnímu studiu v čítárně časopisů SVK PK.
Obor
Historie a pomocné historické vědy. Biografické studie
Okres
--
Knihovna
Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje v Plzni
Datum zadání dotazu
05.01.2010 08:45
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu