životopis Blanky Čapkové
Text dotazu
Dobrý den,
chci se zeptat, kde bych našla informace o životopisu Blanky Čapkové, autorky knihy Babi, ty máš nápady. Nemohu nikde nic najít.
Odpověď
Dobrý den,
v databazi Národní autority, kterou buduje Národní knihovna ČR, viz www.nkp.cz, baze AUT, je uvedeno pouze krátké heslo, viz níže
Zahlavi                Capkova, Blanka, 1955-
Biograf.udaje   Narozena 26. 2. 1955 v Praze. Mgr., autorka detskych knih.
Zdroj                    Jeji: Jak jsem dostal segru
Zdroj                    osobni sdeleni - datum narozeni
Blanka Čapková je autorkou dvou knih pro menší děti, viz bibliografické záznamy v elektronickém katalogu NK ČR, baze NKC - knihy na www.nkp.cz:
Čapková, Blanka, 1955-
Název   Babi, ty máš nápady! / Blanka Čapková ; ilustroval David Böhm
Vydání   1. vyd.
Nakl. údaje   V Praze : Albatros, 2011
Popis (rozsah)   107 s. : il. ; 22 cm
ISBN   978-80-00-02840-8 (váz.)
Další původce   Böhm, David, 1982-
Forma, žánr   * české příběhy * publikace pro děti
Skupina Konspektu   821.162.3-3 - Česká próza
821-93 - Literatura pro děti a mládež (beletrie)
MDT   821.162.3-32
821-93
(0:82-32)
Forma, žánr-angl.   * Czech stories * children's literature
Čapková, Blanka, 1955-
Název   Jak jsem dostal ségru / Blanka Čapková ; ilustrovala Eva Mastníková
Vydání   1. vyd.
Nakl. údaje   Praha : Albatros, 2009
Popis (rozsah)   108 s. : barev. il. ; 21 cm
ISBN   978-80-00-02348-9 (váz.)
Edice   Druhé čtení
Další původce   Mastníková, Eva
Forma, žánr   * české příběhy * publikace pro děti
Skupina Konspektu   821.162.3-3 - Česká próza
821-93 - Literatura pro děti a mládež (beletrie)
MDT   821-93
821.162.3-32
(0:82-32)
Forma, žánr-angl.   * Czech stories * children's literature
Další informace se nám o autorce v našich dostupných zdrojích nepodařilo najít. Protože obě knihy vyšly v nakladatelství Albatros, doporučujeme obrátit se na Svaz českých knihkupců a nakladatelů  info@sckn.cz nebo přímo na nakladatelství Albatros Albatros
Odkaz. forma   Albatros nakladatelství
Albatros Media
Adresa   Na Pankráci 30/1618, 140 00 Praha 4
Telefon   234 633 261
Fax   234 633 262
E-mail   sarka.krejcova@albatrosmedia.cz
URL   http://www.albatrosmedia.cz
Identifikátor   978-80-00
Prof. zaměření   * Fict * Juv * Pict
Datum aktualizace   20120203
Obor
Historie a pomocné historické vědy. Biografické studie
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
07.06.2013 09:07
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu