Židovská menšina po roce 1945
Text dotazu
Dobrý den.
Chtěla bych se zeptat na publikace o židovské menšině v ČSR po 2. světové válce, konkrétně v letech 1945-1948. Jaká byla jejich situace, postavení a jak byli vnimáni většinovou společností. Děkuji.
Odpověď
Dobrý den, uvádíme několik titulů, které jsou k dispozici v Národní knihovně. Pokud byste chtěla vědět více, zkuste se prostřednictvím této služby obrátit na knihovnu Židovského muzea v Praze (
http://www.jewishmuseum.cz/czindex.htm).mailto:zuzana.konecna@atlas.cz]
Obor
Historie a pomocné historické vědy. Biografické studie
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
08.11.2007 16:29
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu