ŽENY V UMĚNÍ
Text dotazu
Dobrý den, prosím Vás o vyhledání knih, které máte ve fondu Věd.knih v
Olomouci na téma ŽENY V UMĚNÍ 20 stol. aspoň 3 knihy. Dále téma: ČAS aspoň. 2 knihy.
Moc Vám děkuji za pomoc
Odpověď
Dobrý den,
tímto tématem se zabývají např. tyto knihy:
Signatura: 1-225.811
Cesty k samostatnosti : portréty žen v éře modernizace / Pavla Vošahlíková, Jiří Martínek a kol.. -- Praha : Historický ústav, 2010. -- 239 s. : portréty ; 22 cm ISBN: 978-80-7286-164-4.
Signatura: 1-157.707
Ženy v umění = Women artists : 20. a 21. století / uspořádala Uta Grosenicková ; [z němčiny přeložila Xenie Klepikovová]. -- V Praze : Slovart, 2004. -- 191 s. : barev. il., portréty ; 20 cm ISBN: 80-7209-626-5.
Signatura: 1-159.830
Neznámá území českého moderního umění : pod lupou genderu / Martina Pachmanová. -- Vyd. 1.. -- Praha : Argo, 2004. -- 287 s. : il., portréty ; 20 cm ISBN: 80-7203-613-0.
Signatura: 1-172.407
Žena umělkyně na přelomu 19. a 20. století : sborník příspěvků z mezinárodní konference ve Středočeském muzeu v Roztokách u Prahy ve dnech 11. a 12. října 2005 / [odpovědný redaktor Marcela Šášinková]. -- Roztoky u Prahy : Středočeské muzeum, 2005. -- 390 s. : il., portréty, faksim. ; 24 cm ISBN: 80-239-5958-1.
A DALŠÍ.
ČAS:
Signatura: 1-216.705
Tyranie okamžiku / Thomas Hylland Eriksen ; [z norského originálu přeložily Daniela Zounková a Miluše Juříčková]. -- 2. vyd.. -- Brno : Doplněk, 2009. -- 167 s. : il. ; 21 cm ISBN: 978-80-7239-238-4.
Signatura: 1-198.589
Čas jako veličina v humanitních vědách. -- Vyd. 1.. -- Praha : KSV FSv ČVUT, 2008. -- 55 s. : il. ; 21 cm ISBN: 978-80-01-03950-2.  ISBN: 978-80-01-03420-2.
o času - záleži z jakého hlediska knihu potrebujete, když si zadáte slovo čas do kličovych slov, najde nas katalog dost zaznamu, totez se tyka i žen v umění.
Obor
Umění, architektura, muzeologie
Okres
--
Knihovna
Vědecká knihovna v Olomouci
Datum zadání dotazu
10.04.2012 10:36
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu