Zeměpis světa, díl XIV. od nakladatelství Aventinum, datum vydání
Text dotazu
Jaký je rok vydání Zeměpisu světa díl XIV. od nakladatelství Aventinum? Mockrát děkuji.
Odpověď
Dobrý den,
publikace Zeměpis světa, řídí P. Vidal de la Blache a L. Gallois, sv. XIV. Mexiko a Střední Amerika od nakladatelství Aventinum byl vydán roku 1931.
Tuto informaci lze zjistit z naskenovaných katalogů Katif Národní knihovny (http://katif.nkp.cz), v záložce Katalogy zvolte Generální katalog I., skříň Z-Ž, zásuvka Zemb-Zey, číslo záznamu 135.
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
26.10.2007 17:45
Alex Mičáň píše:
Středa 10.08.2016 12:06
Dobrý deň. Chcel by som Vás poprosiť, či by ste mi vedeli napísať, koľko dielov má sada ZEMĚPIS SVĚTA a ktorý diel je o akom regióne.
S pozdravom,
Alex Mičáň.
PSK - admin píše:
Čtvrtek 11.08.2016 10:12
Dobrý den,
odpověď na Váš dotaz obdržíte e-mailem. S pozdravem služba PSK
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu