Zemědělské stavby
Text dotazu
Dobrý den, rád bych se zeptal, zda máte v knihovně k zapůjčení nějakou publikaci o zemědělských stavbách, konkrétně se mi jedná o sklady siláže a senáže. Předem děkuji za odpověď.
Odpověď
Dobrý den,
k vyhledání knih na dané téma můžete využít volně přístupný elektronický katalog Národní knihovny ČR na www.nkp.cz, katalogy a databaze, baze NKC. Vyhledávat lze mimo jiné i podle klíčových slov.
Na ukázku jsme Vám vybrali tři knihy z našeho fondu:
SYROVÝ, Otakar a kol. Stroje a zařízení v živočišné výrobě. Praha: Státní zemědělské nakladatelství, 1985.
Signatura NK ČR 54 H 118561
HÁJEK, Petr a kol. Pozemní stavitelství IV pro 4. ročník SPŠ stavebních. Praha: SNTL, 2006.
Signatura NK ČR 54 F 85675
RůŽIČKA, Antonín. Architektura zemědělských staveb a tvorba pracovního prostředí. Praha: Výzkumný ústav výstavby a architektury, 1972.
Signatura NK ČR 54 D 38299
Obor
Zemědělství
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
09.01.2013 09:30
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu