Železnice Františka Josefa, Plzeň - ČB
Text dotazu
Hledám literaturu o stavbě železnice císaře Františka Josefa z Plzně do Českých Budějovic a její zdokonalování až do dnešní doby.
Odpověď
Jedná se například o tuto literaturu:
Volné zdroje:
KUNT, Miroslav. Dráha císaře Františka Josefa: od nápadu k realizaci. [online] 1996 - [cit. 19.3.2009] Dostupný na WWW: http://archiv.kvalitne.cz/studie/kfjb.htm
Koridor.cz. Historie. [online] 1996 - [cit. 19.3.2009] Dostupný na WWW: http://www.4-koridor.cz/index.php?t=article&n=clanek-historie-48
Kde můžete najít i odkazy na literaturu.
Publikace a články:
Zdroj: VUK - katalog
Název: Vlaky a železnice / Peter Herring
Autor: Herring Peter
Další autor: Pavlíček Matouš
Rok: 2002
Naklad. údaje: Bratislava : Slovart , 2002.
Fyzický popis: 168 s. il.
Exempláře: ABE311 C6314
Zdroj: NK ČR - článková bibliografie (ANL)
Název: Dřevěná a železná dráha / Vladimíra Pavlová ; archiv Jihočeského muzea
Autor: Pavlová, Vladimíra
Instituce: Jihočeské muzeum (České Budějovice)
Zdrojový dokument: Českobudějovické listy. České Budějovice : Vltava-Labe-Press. 14/143 (18.06.2005), Pravidelná příloha na nedělní kanape : [příloha], s. 2 : il.
Rok: 2005
Sigla vlastníka: CBA001
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Datum zadání dotazu
01.07.2009 13:32
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu