žehličky
Text dotazu
PROSÍM O IMFORMACI ZDA JE K DISPOZICI VYDÁNÍ ENCYKLOPEDIE,KATALOGU NEBO KNIHY POJEDNÁVAJÍCÍ O HISTORII ŽEHLIČEK A JEJICH OBRAZOVÉ ZNÁZORNĚNÍ A V KTERÉM ROCE BYLY VYROBENY.
Odpověď
Dobrý den,
V naší knihovně bohužel podobnou publikaci nemáme. Několik informací o žehličkách jsme našli v publikacích, které jsou k dispozici ve studovně a čítárně MěK Havířov, Šrámkova 2:
Rukověť starožitníka a sběratele / Zdeněk Knápek ; [kresby Milan Šimík]. -- 1. vyd., dot. -- Olomouc : Rubico, 1998, s. 301-302. ISBN 80-85839-22-9
Rukověť starožitníka a sběratele 3. / Zdeněk Knápek ; [kresby Milan Šimík]. -- 1. vyd., dot. -- Olomouc : Rubico, 1999, s. 161-162. ISBN 80-85839-39-3
Dále existuje CD ROM, který je k dispozici v oddělení hudby a umění na ul. Pavlovova 2, Havířov-Město (Provozní doba: po a čt 8 - 12 13 - 18, út a pá 8 - 12 13 - 17, st a so zavřeno):
České starožitnosti a sběratelství [elektronický zdroj] : multimediální encyklopedie : současné sběratelské ceny : přes 6000 obrázků : značky a signatury : znalostní test. -- Praha : KMa-levné knihy, p2004. -- 1 CD-ROM
Další publikace jsme našli v Knihovně Umělecko průmyslového muzea a v Knihovně Národního technického muzea, knihy jsou většinou v cizích jazycích a dostupné pouze prezenčně v prostorách studoven. Knižní dokumenty je možné půjčit prostřednictvím Meziknihovní výpůjční služby podle podmínek knihovny, která dokumenty vlastní.  Požadavek na MVS si u nás můžete dát v oddělení pro dospělé na adrese Šrámkova 2, Havířov-Podlesí v době: po, út, čt, pá 8-18, st 13-18, so 8-12.
Knihovna Umeleckoprůmyslového muzea Praha
Bližší informace a kontakt najdete na: http://www.knihovna.upm.cz/index.php?page=uvodni.
Les bons génies de la vie domestique / exposition présentée au Centre Pompidou, Galerie Sud, 11 octobre 2000 - 22 janvier 2001 ; [Raymond Guidot, Marie-Laure Jousset, directeurs d' ouvrage]. - Paris : Centre Georges Pompidou, 2000 - 199 s. : čb., barev. obr. ISBN 2-84426-057-8
Urformen europäischer Schmiede-Bügeleisen. I / Werner LoeCherbach. - Mönchengladbach : Helmut Beyers, 2006 - 285 s. : barev., čb. obr.
Žehlička / Národní technické muzeum Praha, [30.6.-29.8.2004]. - Praha : Národní technické muzeum, 2004 - [12] s. : barev. obr.
Žehličky našich babiček / [roční výstava v hlavní budově Regionálního muzea Mělník, od 5.5.2004 do dubna 2005]. - Mělník : Regionální muzeum Mělník, [2004] - [8] s. : čb., barev. obr.
Knihovna Národního technického muzea
Bližší informace a kontakt na: http://www.ntm.cz/cs/knihovna/katalogy-a-databaze
Irons by Irons [ elektronický zdroj ] / David Irons. - 1.vyd.. - Praha : Národní technické muzeum, 2004 - 1 CD-ROM
La folie des fers a repasser / Frédérique Crestin-Billet. - Paris : Flammarion, 2005 - 370 s. : il. ISBN 2-0820-1435-5
Les fers a repasser [ elektronický zdroj ] / Edith Mannoni. - 1.vyd.. - Praha : Národní technické muzeum, 2004 - 1 CD-ROM
More irons by Irons [ elektronický zdroj ] / David Irons. - 1.vyd.. - Praha : Národní technické muzeum, 2004 - 1 CD-ROM
Zdroj informací: Jednotná informační brána http://www.jib.cz,  souborný katalog ČR http://sigma.nkp.cz/F/?func=file&file_name=find-a&local_base=SKC
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Datum zadání dotazu
15.03.2010 12:30
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu