Zdroje o první pomoci
Text dotazu
Dobrý den hledám zdroje pro svojí ročníkovou práci o vlastní příručce první pomoci.
děkuji
Odpověď
Dobrý den, k danému tématu je vydáno poměrně dost publikací. Uvádíme několik titulů např.
Lejsek, Jan a kol. První pomoc. 2. přeprac. vyd. Praha: Karolinum, 2013. 271 s. ISBN 978-80-246-2090-9.
Kelnarová, Jarmila et al. První pomoc I: pro studenty zdravotnických oborů. 2. přeprac. a dopl. vyd. Praha: Grada, 2012. 100 s. Sestra. ISBN 978-80-247-4199-4.
Kelnarová, Jarmila et al. První pomoc II: pro studenty zdravotnických oborů. 2. přeprac. a dopl. vyd. Praha: Grada, 2013. 180 s. Sestra. ISBN 978-80-247-4200-7.
Franěk, Ondřej a Pavla Trčková. Příručka první pomoci. [Tábor]: Mimoni, 2012. 3 sv. (55, 52, 45 s.). ISBN 978-80-260-2672-3.
Petržela, Michal. První pomoc pro každého. 2. doplněné vydání. Praha: Grada, 2016. 102 s. ISBN 978-80-247-5556-4.
Další zdroje naleznete v portálu Medvik https://www.medvik.cz/bmc/
Knihy a články, které máme k tématu k dispozici v naší knihovně, je možné najít v on-line katalogu knihovny na https://www.medvik.cz/bmc/?focus=BOE205
Dále Vám můžeme na dané téma vypracovat rešerši. On-line formulář objednávky naleznete na https://www.nconzo.cz/cs/objednavka-reserse
Obor
Lékařství
Okres
--
Knihovna
Národní centrum ošetřovatelství a nelékařských zdravotnických oborů - specializovaná knihovna
Datum zadání dotazu
16.10.2018 14:56
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu