zdraví 2020, resortní bezpečnostní cíle 1-8
Text dotazu
dobrý den, potřebovala bych nějaký výtažek ohledně výše uvedených témat,program zdraví 2020 a u resortních cílů jejich význam, bezpečnost a standarty přednemocniční a ambulantní péče jako nástroj bezpečnosti Děkuji V.
Odpověď
Dobrý den,
Zdraví 2020 - Národní strategie ochrany a podpory zdraví a prevence nemocí je rámcovým souhrnem opatření pro rozvoj veřejného zdraví v ČR. Na stránkách Ministerstva zdravotnictví je k dispozici plný text tohoto programu, tam si můžete potřebné informace dohledat. Vyšla i tištěná brožura, v příbramské knihovně ji bohužel nemáme, dala by se ale sehnat z jiné knihovny (Zdraví 2020: národní strategie ochrany a podpory zdraví a prevence nemocí Praha : Ministerstvo zdravotnictví České republiky ve spolupráci se Státním zdravotním ústavem, 2014). Pokud byste potřebovala další zdroje, mohu Vám vypracovat bibliografickou rešerši (=seznam zdrojů) na téma zdraví. Služba je ale zpoplatněna, a je také třeba vyplnit formulář na zpracování rešerše. Zkuste se ještě obrátit na Národní lékařskou knihovnu v Praze (https://nlk.cz/).
Použité zdroje
http://www.mzcr.cz/Verejne/[…]dravi-2020_8524_1155_5.html
http://www.mzcr.cz/verejne/[…]nce-nemoci_8690_3016_5.html
Obor
Knihovnictví, informatika, všeobecné, referenční literatura
Okres
Příbram
Knihovna
Knihovna Jana Drdy Příbram
Datum zadání dotazu
20.09.2017 12:35
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu