záznam disertace Studium inhibice korozního praskání z roku 1994,autor Pingo Mutombo
Text dotazu
Dobrý den, mohl(a) byste mi poslat emailem záznam disertace Studium inhibice korozního praskání z roku 1994,autor Pingo Mutombo.
Odpověď
Dobrý den,
bibliografický záznam disertace naleznete v Souborném katalogu  ČR (katalog dostupný na adrese http://aleph.nkp.cz/F/), záznam konkrétně na adrese  [ http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=002754106&local_base=SKC ].
Předpokládáme, že se jedná o titul:
* MUTOMBO, Pingo. Studium inhibice korozního praskání ocelí. Praha: [s.n.], 1994. 87 l.
V případě hledání dalších titulů stačí zadat  do katalogu část názvu titulu, jméno autora, klíčová slova, apod., případně vyhledávání omezit pomocí funkcí v pokročilém vyhledávání, příp. pomocí nabídek filtrovat a zpřesnit ve výsledcích vyhledávání.
Obor
Knihovnictví, informatika, všeobecné, referenční literatura
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
17.12.2012 14:46
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu