Zámecký park v Dřínově u Kroměříže
Text dotazu
Bylo by možné někde zjistit informace o zámeckém parku v Dřínově u Kroměříže?
Odpověď
V knihovně máme zpracované bibliografie okresu Kroměříž od nejstarších dostupných materiálů do roku 2005.
Divala jsem se, co by se k Vašemu tématu našlo - mohly by se Vám hodit tyto knihy, kde by měl být i dřínovský park:
Kříž, Zdeněk: Významné parky Jihomoravského kraje. Brno, 1975.
Hieke, Karel: Moravské zámecké parky a jejich dřeviny. Praha, 1985.
Kříž, Zdeněk: Historické zahrady okresu Kroměříž. Kroměříž, 1984.
Dále by se možná něco našlo v publikacích:
Ptáček, Josef: Toulky zámeckými parky Čech a Moravy.  Praha, 1997.
Pacáková, Božena: Zahrady a parky v Čechách, na Moravě a ve Slezsku. Praha, 2004.
Obor
Zemědělství
Okres
--
Knihovna
Vědecká knihovna v Olomouci
Datum zadání dotazu
19.02.2008 09:42
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu