Základní informace k citacím
Text dotazu
Dobrý den ,
mám na Vás prosbu na získání informací k citacím do BP v psané podobě, ISSN k vyhláškám a normě. Vyhláška č. 77/2003 Sb., kterou se stanoví požadavky pro mléko a mléčné výrobky, mražené krémy a jedlé tuky a oleje, ve znění pozdějších předpisů, vyhláška č. 113/2005 Sb. o způsobu označování potravin a tabákových výrobků, ve znění pozdějších předpisů, Vyhláška č. 38/2001 Sb., o hygienických požadavcích na výrobky určené pro styk s potravinami a pokrmy, ve znění pozdějších předpisů a norma ČSN 56 9601 Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Mléko a mléčné výrobky. Jaké ISSN v psané podobě bych použila u zákonů 11O/ 1997 zákon o potravinách a tabákových výrobcích.
Děkuji
S pozdravem
Lenka Nováková
Odpověď
Dobrý den, posílám žádané citace:
ČESKO. Vyhláška č. 77/2003 Sb.,  kterou se stanoví požadavky pro mléko a mléčné výrobky, mražené krémy a jedlé tuky a oleje. Praha : Ministerstvo vnitra, 2003. S. 2488-2516 SBÍRKA ZÁKONŮ ČR ročník 2003, částka 32, ze dne 27.3.2003, ISSN 1211-1244
ČESKO. Zákon č. 2/1969 Sb., o zřízení ministerstev-- (kompetenční zákon); Vyhláška č. 113/2005 Sb., o způsobu označování potravin a tabákových výrobků; Nařízení vlády č. 98/2005 Sb., kterým se stanoví systém rychlého varování o vzniku rizika ohrožení zdraví lidí z potravin a krmiv ... Český Těšín: Poradce, 2005. 44 s. Zákony 2005. Aktualizace. II/2. Úplné znění. ISBN 80-7365-052-5.
ČESKO. Vyhláška Ministerstva zdravotnictví č. 38/2001 Sb., o hygienických požadavcích na výrobky určené pro styk s potravinami a pokrmy. Praha : Ministerstvo vnitra, 2001. S. 672-771 SBÍRKA ZÁKONŮ ČR ročník 2001, částka 13, ze dne 19.01.2001, ISSN 1211-1244
VACHOUŠKOVÁ, Hana, ed. a PLEŠTILOVÁ, Linda, ed. ČSN 56 9601 Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Mléko a mléčné výrobky.  Praha: Český normalizační institut, 2006. 23 s.
ČESKO. Úplné znění zákona č. 110/1997 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, jak vyplývá z pozdějších změn . Praha : Ministerstvo vnitra, 2008. S.3203-3226 SBÍRKA ZÁKONŮ ČR ročník 2008, částka 70 , ze dne 30.03.2008, ISSN 1211-1244
S pozdravem
Obor
Zemědělství
Okres
Praha
Knihovna
Knihovna Antonína Švehly
Datum zadání dotazu
22.10.2015 09:16
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu