Zakládání kapely
Text dotazu
máte v knihovně knížku jak se založuje kapela?
Odpověď
Dobry den,
z Vaseho zadani neni uplne jasne, zda hledate knihu s "navodem",  jak zalozit kapelu nebo zda se ma kniha takto podobne jmenovat.
Primo knihu, kde by byl popis, jak postupovat pri zakladani  kapely, ve fondu Narodni knihovny CR neni. (Myslime si, ze ani nebyla napsana.) Cerpat ovsem muzete rady a informace z mnoha knih vzpominek hudebniku, kteri popisuji svoje zacatky v kapele, svoji touhu kapelu zalozit, kde lici svoje prvni neuspechy az po svoje uspechy jako profesionalni hudebnici, kteri se umistuji na prednich prickach hitparad.
Namatkou doporucujeme napr. VEISSER, Jiri. Jak jsem (do)plaval s Rangers.
Praha: Format, 2004.
CAUTY, Jimmy, DRUMMOND, Bill. Manual (jak se dostat na vrchol hitparady).
Ceske Budejovice:  Jiri Brezina a Jakub Jandourek, 2010.
DOBROVOLNY, Ales. Historie kapely Aplikace v obrazech a textech. Ze vzpominek vlastnich a vsech clenu kapely. Brno: Tribun EU, 2008.
a dalsi. Podobnych knih je velke mnozstvi.
Nevime, jaky hudebni zanr uprednostnujete, kteremu byste se chtel venovat.
Cleny kapely lze zkusit ziskat pres inzeraty nebo konkurzy, domluvit se s kamarady  nebo spoluzaky z hudebni skoly apod.
Doporucujeme zadat dotaz do ruznych vyhledavacu  (napr. google), kde probihaji diskuse, chaty; zkusenosti si vymenuji lide, kteri si chteji zalozit nebo si jiz zalozili kapelu, kteri by v nejake kapele radi hrali, viz napr.
http://www.studentskemestecko.cz/view.php?cisloclanku=2007110101.
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
18.05.2010 08:38
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu