Zajatecké tábory 1945-1946, jihozápadní Morava
Text dotazu
Zajímá mě, kolik zajateckých (internačních) táborů bylo vybudováno pro válečné zajatce v květnu 1945. Krom táborů ve Starém Hobzí a Českém Rudolci jsem nenašla záznamy, kde se tyto tábory nacházely. Měla všechny tyto tábory ve správě Rudá armáda?
Můžete mi prosím doporučit literaturu, která se touto problematikou zabývá?
Odpověď
Dobrý den,
odpověď jsem Vám posílala 10. února. Můžete se mi, prosím ozvat, zda k Vám dorazila? Děkuji Olga Šenoldová
Kromě jiného se Vám posílala i tento odkaz.
http://www.ptejteseknihovny.cz/dotazy/zajatecke-tabory
Použité zdroje
internet
Obor
Politické vědy. Vojenství
Okres
Jindřichův Hradec
Knihovna
Městská knihovna Jindřichův Hradec
Datum zadání dotazu
09.02.2016 21:08
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu