zahrada Nebozízek
Text dotazu
Prosím o nějaké informace o zahradě Nebozízek, děkuji.
Odpověď
Dobrý den,
informace o zahradě Nebozízek naleznete na webových adresách a v publikacích dostupných v NK ČR:
http://www.praha-mesto.cz/(zkucmd45aij0gq45tjpqiq55)/zdroj.aspx?typ=2&Id=61480&sh=-1966359464
http://www.pis.cz/c/page.php?menu_item=1090&page_id=257&prague=2875
Zahradnický slovník naučný / [zpracovala Encyklopedická kancelář ; fotografie Helena Atanasová ... et. al.]. -- Vyd. 1.. -- Praha : Ústav zemědělských a potravinářských informací, 1994-2001. -- 5 sv. : il., portréty ; 31 cm
Pražské zahrady a parky / Božena Pacáková-Hošťálková a kolektiv. -- [Praha] : Společnost pro zahradní a krajinářskou tvorbu, 2000. -- 384 s. : barev. il., plány, faksim. ; 31 cm
Zahrady a parky v Čechách, na Moravě a ve Slezsku / Božena Pacáková-Hošťálková ... [et al.]. -- 2. vyd.. -- Praha : Libri, 2004. -- 526 s., [32] s. barev. obr. příl. : il., plány, faksim. ; 21 cm
Pražské sady / autor: Jiří Novotný. -- 1. vyd.. -- Praha : Sportovní a turistické nakladatelství, 1960. -- 85, [1] s. : [1] pl. příl. ; 8°
Praha 2001 - historické zahrady, parky a sady. -- Hrdějovice : Agentura Bonus, 2001. -- 75 s. : il., plány ; 30 cm
Pražské zahrady / Olga Bašeová-Korčáková ; fotogr. Ladislav Neubert ; uměleckohistorický kat. obrazové části zprac. Milada Vilímková ; přebal, vazba a graf. úprava Miloslav Fulín. -- 1. vyd.. -- Praha : Panorama, 1991. -- 247 s. : il. (některé barev.) ; 29 cm
Obor
Historie a pomocné historické vědy. Biografické studie
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
04.01.2008 13:11
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu