Zabezpečovací systémy
Text dotazu
Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, zda máte k dispozici nějaké knihy, které se týkají tématu zabezpečovací systémy kam patří např. EZS, EPS, kamery...
Pokud by jste mi doporučili nějaké knihy byla bych moc ráda.
Odpověď
Dobrý den,
podle Vašeho zadání jsme nalezli například publikace uvedené níže. Pro samostatné vyhledání publikací můžete použít souborný katalog caslin na www.caslin.cz a do vyhledávacího okna zadat požadované téma. Pro následující výběr jsme použili termín "zabezpečovací systémy".
1.
Název Pravidla montáže EZS
Vydání Vyd. 1.
Nakl. údaje [Praha] : Cech zřizovatelů bezpečnostních systémů, c1994
Popis (rozsah) 25 s.
dostupný ve fondu OSD002 [VŠB - TU Ostrava - Ústřední knih.] -- sign. 252407
2.
Hlavní záhlaví Kindl, Jiří, 1938-
Název Projektování bezpečnostních systémů. I. díl, EPS, EZS / Jiří Kindl
Vydání 1. vyd.
Nakl. údaje Zlín : Univerzita Tomáše Bati, 2004
Popis (rozsah) 134 s. : plány ; 29 cm
Dostupný ve fondu
ABA001 [NK ČR Praha] -- prezenčně
ABA013 [STK Praha] -- sign. F 21087/1
ABD066 [Fakulta dopravní ČVUT Praha]
BOA001 [Moravská zemská knihovna Brno] -- sign. 3-1130.313,1
OLA001 [Vědecká knihovna Olomouc] -- sign. S II 847.439/ 1
3.
Hlavní záhlaví Kindl, Jiří, 1938-
Název Projektování bezpečnostních systémů I / Jiří Kindl
Vydání Vyd. 2.
Nakl. údaje Zlín : Univerzita Tomáše Bati, 2007
Popis (rozsah) 134 s. : il. ; 30 cm
Dostupný ve fondu
ABA001 [NK ČR Praha] -- prezenčně
BOA001 [Moravská zemská knihovna Brno] -- sign. 3-1186.460,1
OLA001 [Vědecká knihovna Olomouc] -- sign. 2-006.705/ 1
OSA001 [Moravskoslezská vědecká knihovna Ostrava] -- sign. H 79.147
ZLG001 [Krajská knihovna F.Bartoše Zlín]
4.
Samostatná příloha č. 1 Pravidel montáže EZS : modelové projekty a schémata
Vydání Vyd. 3.
Nakl. údaje [Praha] : Asociace technických bezpečnostních služeb, 1998
Popis (rozsah) 8 s.
dostupný ve fondu OSD002 [VŠB - TU Ostrava - Ústřední knih.] -- sign. 252408
5.
Hlavní záhlaví Uhlář, Jan
Název Technická ochrana objektů. II. díl, Elektrické zabezpečovací systémy II / Jan Uhlář
Vydání Vyd. 1.
Nakl. údaje Praha : Policejní akademie české republiky, 2005
Popis (rozsah) 229 s. : il. ; 29 cm
Dotustupný ve fondu
ABA001 [NK ČR Praha] -- prezenčně
ABD003 [Právnická fakulta UK Praha] -- sign. 19.3/CZ/UhTe/2/2, AII4146/2/2
ABD066 [Fakulta dopravní ČVUT Praha]
BOA001 [Moravská zemská knihovna Brno] -- sign. 3-1151.621,2
OLA001 [Vědecká knihovna Olomouc] -- sign. 2-002.234/ 2
OSA001 [Moravskoslezská vědecká knihovna Ostrava] -- sign. 9317 H 2
OSD002 [VŠB - TU Ostrava - Ústřední knih.] -- sign. 257346
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Datum zadání dotazu
07.01.2009 16:38
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu