Z. Jirotka: Saturnin, překlad do němčiny
Text dotazu
Dobry den, potrebovala bych vedet, zda byl Saturnin od Zdenka Jirotky prelozen do nemciny, kym a kdy, popr. zda existuje vice prekladu do nemciny. Existuje diplomova prace na tema: kritika prekladu: Saturnin - do nemciny?
Odpověď
Dobry den, bohuzel se nam podarilo nalezt pouze jeden preklad Saturnina do nemciny:
JIROTKA, Zdenek. Saturnin. Saturnin : ein humoristischer Roman. Prag : Artia, 1959. 254 s.
signatura: G 52831
knihu si muzete objednat prostrednictvim naskenovaneho Generalniho katalogu II (http://katif.nkp.cz) \ skrin JEN - KANTO \ zasuvka JIRKO-JOE \ zaznam cislo 135
Dale jsme proverili nasledujici zdroje:
Deutsche Nationalbibliographie 1945-
Karlsruher Virtueller Katalog (http://www.ubka.uni-karlsruhe.de/kvk.html)
Ceska narodni bibliografie (http://aip.nkp.cz) - cast Disertace 1989-1996, prubezne jsou doplnovany zaznamy od roku 1945
Generalni katalog I, II (http://katif.nkp.cz)
NK CR neni prijemcem diplomovych praci. Proto Vam doporucujeme obratit se primo na ty katedry ci ustavy, kde by takovato diplomova prace mohla byt zpracovavana.
Obor
Jazyk, lingvistika a literatura
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
23.01.2008 18:05
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu