Work-life balance
Text dotazu
Dobrý den, prosím o radu, jaká literatura je
vhodná pro téma DP Work-life balance?
Odpověď
Případné materiály k vaší diplomové práci jsou rozčleněny do několika
oddílů - Literatura, Závěrečné práce VŠE, Elektronické zdroje.
Literatura:
Křížková, Alena: Management genderových vztahů :  postavení žen a mužů v
organizaci / Alena Křížková, Karel Pavlica. Praha : Management Press, 2004.
ISBN 80-7261-117-8 (brož.)
Buchtová, Božena: Nezaměstnanost :  psychologický, ekonomický a sociální
problém / Božena Buchtová a kolektiv. Praha : Grada, 2002. ISBN
80-247-9006-8 (brož.)
Kvalita pracovního života, rovné zacházení a řízení lidí . Acta oeconomica
Pragensia : vědecký časopis Vysoké školy ekonomické v Praze Vol. 13, no.
8/2005. Praha : Oeconomica, 2005.
Další zdroje můžete vyhledávat v Souborném katalogu VŠE na adrese
http://library.vse.cz nebo v Jednotné informační bráně (http://www.jib.cz).
Dále vám mohu doporučit knihovnu Gender studies
http://www.genderstudies.cz/,  Akademii věd ČR - http://www.lib.cas.cz/cs,
zejména pak Sociologický ústav  (http://www.soc.cas.cz/) a Českou
společnost pro rozvoj lidských zdrojů - http://www.lidske-zdroje.org/.
Závěrečné práce:
Josefová, Veronika:  Work-Life Balance v mezinárodním kontextu. Diplomová
práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská,
2010. - elektronický zdroj
Kvasničková, Katarína: Kvalita pracovného života v podmienkach ČR.
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta
podnikohospodářská, 2010. - elektronický droj
Karpatyová, Jana: Work & Life Balance - Work & Family audit [elektronický
zdroj] : (komparácia vybraných európskych štátov). Diplomová práce
(Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta mezinárodních vztahů, 2006.
Závěrečné práce jsou dostupné studentům VŠE, pokud nejste studentem VŠE, je
vyžadována registrace (typ D)v knihovně VŠE, na jejímž základě obdržíte
přístupová práva do databáze Závěrečných prací obhájených na VŠE. Informace
zde: http://ciks.vse.cz/sluzby/registrace/;
http://ciks.vse.cz/knihovna/Ruzne/vskp_dostupnost.aspx.
Elektronické zdroje:
http://www.ptejteseknihovny.cz/uloziste/aba001/2007-2009/life-work-balance
http://www.vedeme.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=301&Itemid=181
http://en.wikipedia.org/wiki/Work-life_balance
http://www.worklifebalance.com/worklifebalancedefined.html
http://www.fastcompany.com/magazine/87/balance-1.html
http://www.imow.org/economica/stories/viewTheme?id=483&gclid=CMWa-PCxwKQCFUqDzAodpX7jEQ
http://www.genderonline.cz/view.php?cisloclanku=2010052701
http://knihovna.phil.muni.cz/katalog/title/work-life-balance-prezite-krizu-a-naucte-sa-vychutnavat-si-zivot-prodaj-martin-2009-9788097021405
http://ozona.jobs.cz/diskuze/651-Work-life-balance-aneb-vyrovnany-zivot-s-praci-i-odpocinkem
http://www.zenyaveda.cz/html/index.php?s1=1&s2=3&s3=1&s4=3
http://www.achieveglobal.cz/clanky/9-trenink-work-life-balance-aneb-jaky-zivot-chci-zit/
http://www.rozhlas.cz/zpravy/spolecnost/_zprava/firmy-by-mely-podporovat-sladeni-osobniho-a-pracovniho-zivota-zamestnancu--793452
http://www.ceeol.com/aspx/issuedetails.aspx?issueid=8d399fbe-fbb0-4537-926f-63cc33fbd60c&articleId=bf7a2110-ddd4-4f07-82c6-13508685fa6e
http://www.osf.cz/download/files/publikace_zaostreno.pdf
Zde najdete články, rozbory a odkazy na další literaturu na vaše téma.
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Centrum informačních a knihovnických služeb Vysoké školy ekonomické v Praze
Datum zadání dotazu
07.10.2010 11:42
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu