Wilhelm Reich - Charakteranalýza
Text dotazu
Dobrý den,
nachází se v nějaké knihovně v ČR kniha Charakteranalýza Wilhelma Reicha alespoň v angličtině (Wilhelm Reich - Character analysis) z jakéhokoli roku, kterou bych si meziknihovní výpůjčkou mohla nechat poslat do své krajské knihovny v Karlových Varech? Ještě jednou děkuji za ochotu a pečlivost při zpracovávání dotazů. Přeji hezký den.
Odpověď
Dobrý den,
Vámi zmíněnou knihu se nám podařilo dohledat prostřednictvím Souborného katalogu ČR (http://aleph.nkp.cz/cze/skc )  a Jednotné informační brány ( www.jib.cz ) v následujících knihovnách České republiky:
v anglickém jazyce:
* REICH, Wilhelm. Character analysis.  3rd., enl. ed. London : Vision, 1973.
Ve fondu -   Univerzita Karlova - Ústřední knihovna Praha
* REICH, Wilhelm. Character analysis. 3rd, enlarged ed. New York : Farrar, Straus and Giroux, [c1972].
Ve fondu -    Filosofický ústav  Akademie věd ČR - Filosofická knihovna Praha -- sign. A 26772
v němčině:
* REICH, Wilhelm.  Charakteranalyse. Köln : Kiepenheuer & Witsch, 1989.
Ve fondu Goethe-Institut Praha -- sign. 159.9 Rei
Vědecká knihovna Olomouc -- sign. 1-000.954
Studijní a vědecká knihovna Plzeň -- sign. 31A62778
Moravské zemské knihovny v Brně  ---signatura  RK-0001.713
* REICH, Wilhelm.  Charakteranalyse: Technik und Grundlagen für studierende und praktizierende Analytiker. Wien : [s. n.], 1933.
Ve fondu   Národní pedagogické muzeum a  knihovna J. A Komenského  Praha
PřF UK - Knih. filosof. Praha
Do češtiny nebyla tato doposud přeložena.
Obor
Knihovnictví, informatika, všeobecné, referenční literatura
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
13.12.2012 13:44
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu