Vznik nové banky v ČR
Text dotazu
Dobrý den, chtěla bych Vás požádat o doporučení
vhodné literatury, ze které bych mohla čerpat při zpracování diplomové
práce na téma Vznik nové banky v ČR.
Odpověď
Seznam možné  literatury k tématu vaší diplomové práce " Vznik nové
banky v ČR". Knihy a skripta, stejně jako bakalářské a diplomové práce
najdete v katalogu knihovny  (http://library.vse.cz), zde si můžete ověřit
i dostupnost jednotlivých dokumentů. V DP a BP najdete další možnosti v
Seznamu použité literatury.
Doporučuji obrátit se na Knihovnu České národní banky, kde jistě dohledáte
další informace.
Knihy, skripta:
Půlpánová, Stanislava: Komerční bankovnictví v České republice. Praha 2007.
Sg. F196763
Polouček, Stanislav: Bankovnictví. Praha 2006. Sg. F196829
Dvořák, Petr: Bankovnictví pro bankéře a klienty. Praha 2005. Sg. F191265
Zákon o bankách. Praha 2003. Sg. F197825
Šenkýřová, B.: Bankovnictví I. Praha 2002. Sg. F189047/I - studovna,
krátkodobá
Revenda, Zbyněk: Peněžní ekonomie a bankovnictví. Praha 2005. Sg. F192886
Polidar, V.: Bankovnictví. Praha 1982.
Rosenberg, Jerry: Slovník bankovních a finančních služeb. Praha 1992
Torres, Madalena: Marketing bankovních služeb. Praha 1995.
Mayes, D.G.: The structure of financial regulation. London 2007. Sg.
F197319 - studovna, prezenční
Morrison, A.: Investment banking: institution, politics and law. Oxford
2007. Sg. F197133 - studovna, prezenční
Strand, R.: Banking today:learner´s book. Washington 2002. Sg. E41451 -
mediatéka, krátkodobá
Moschetto, Bruno: Banka a její funkce. Praha 1996. Sg. G20258
Bakalářské a diplomové práce:
Schiller, Jan: Úprava vstupu do bankovnictví v České republice, licenční
postup české národní banky, jednotná evropská licence. 2008. elektronický
zdroj.
Byrtus, Eva: Dohled vykonávaný ČNB. 2007, elektronický zdroj.
Masná, Kateřina: Licencování bank a autorizační povinnosti bank v rámci
regulace a dohledu bank. 2007, elektronický zdroj
Merta, Jan: Bankovní úřad ministerstva financí. 2008, elektronický zdroj.
Internetové odkazy:
www.cnb.cz
www.europeum.org (materiál Transformace českého bankovnictví)
www.ecorp.euweb.cz (materiál Bankovní systém a banky)
Ostatní:
Zákon č. 21/1992 Sb, O bankách
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Centrum informačních a knihovnických služeb Vysoké školy ekonomické v Praze
Datum zadání dotazu
11.01.2010 10:37
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu