vzdělávání a rozvoj zaměstnanců
Text dotazu
Chtěl bych se zeptat na zdroje ke vzdělávacím metodám zaměstnanců pro využití v rámci mé seminární práce.
Odpověď
Dobrý den,
níže uvádíme některé vybrané monografie ke vzdělávání zaměstnanců z katalogu Národní knihovny ČR:
* VNOUČKOVÁ, Lucie. Vzdělávání a rozvoj zaměstnanců. Vydání první. Praha: Vysoká škola ekonomie a managementu, 2017. 374 stran. Monografie. ISBN 978-80-87839-76-8.
* BARTÁK, Jan. Aktuální problémy vzdělávání a rozvoje zaměstnanců v organizacích. Vyd. 1. Praha: Univerzita Jana Amose Komenského Praha, 2015. 200 s. ISBN 978-80-7452-113-3.
* DVOŘÁKOVÁ, Miroslava et al. Aktuální témata učení a vzdělávání dospělých. 1. vyd. Praha: Česká andragogická společnost, 2014. 103 s. Česká a slovenská andragogika; sv. 10. ISBN 978-80-905460-1-1.
* VETEŠKA, Jaroslav, ed. Celoživotní učení pro všechny - výzva 21. století = Lifelong learning for all - challenge of 21st century. Vyd. 1. Praha: Univerzita Jana Amose Komenského, 2014. 408 s. ISBN 978-80-7452-047-1.
* EVANGELU, Jaroslava Ester, BOMMEL, Frank van a JUŘIČKA, Ondřej. Efektivita vzdělávání: jak získat zpět vložené investice do rozvoje zaměstnanců. Vyd. 1. Ostrava: Key Publishing, 2013. 135 s. Monografie. ISBN 978-80-7418-197-9.
* BARTOŇKOVÁ, Hana. Vzdělávací strategie: studijní text pro kombinované studium. 1. vyd. Olomouc: Univerzita Palackého v Olomouci, 2013. 135 s. Studijní opory. ISBN 978-80-244-3569-5.
* VODÁK, Jozef a KUCHARČÍKOVÁ, Alžbeta. Efektivní vzdělávání zaměstnanců. 2., aktualiz. a rozš. vyd. Praha: Grada, 2011. 237 s. Management. ISBN 978-80-247-3651-8.
aj.
Další literaturu k tématu můžete dohledat prostřednictvím Online katalogu Národní knihovny ČR: http://aleph.nkp.cz/cze/nkc, Souborného katalogu ČR: http://aleph.nkp.cz/cze/skc či Knihoven.cz: https://www.knihovny.cz/  .
Obor
Výchova a vzdělávání
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
09.12.2019 08:00
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu