Významné nemoci významných českých panovníků
Text dotazu
Dobrý den. Rád bych se dozvěděl, jakými
nemocemi trpěli významní čeští panovníci. Předem děkuji.
Odpověď
Dobré odpoledne,
tyto informace obsahují knihy Ivana Lesného:
Lesný, Ivan, 1914-2002. Zpráva o nemocech mocných : významné historické postavy očima neurologa. Ivan Lesný. 1. vyd. Praha : Horizont, 1984. 249 s.
Lesný, Ivan, 1914-2002. Zpráva o nemocech slavných. Ivan Lesný. Líbeznice : Víkend, 1992. 126 s. ISBN 80-900331-8-0.
Lesný, Ivan, 1914-2002. Zprávy o nemocech mocných : významné historické postavy očima neurologa. Ivan Lesný. 2. vyd. Praha : Horizont, 1989. 490 s.
Knihy máme v našem fondu, pokud budete chtít některého konkrétního panovníka vyhledat, bylo by to možné.
Obor
Historie a pomocné historické vědy. Biografické studie
Okres
--
Knihovna
Městská knihovna Ústí nad Orlicí
Datum zadání dotazu
20.08.2012 12:16
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu