význam přísloví
Text dotazu
Od února do ledna, každá práce je nutná. Prosím o význam tohoto přísloví.
Odpověď
Dobrý den,
ve zdrojích Národní knihovny (J.Plachetka: Velký slovník citátů a přísloví, Praha Academia 1996, Z.Chromý: Moudrost podle abecedy, Akcent Třebíč , 1997, D.Bittnerová : Česká přísloví, Praha Karolinum 1997, J. Bachmannová : Jak se to řekne jinde, Praha Universum 2007) se nám toto přísloví nepodařilo nalézt.
Doporučujeme Vám proto obrátit se na Jazykovou poradnu Ústavu pro jazyk český http://ww.ujc.cas.cz.
Obor
Jazyk, lingvistika a literatura
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
14.06.2012 07:42
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu