význam jména Goméz
Text dotazu
Dobrý den, můžete mi prosím pomoci najít význam jména Gomez a případně jeho ekvivalenty v jiných jazycích? Děkuji.
Odpověď
Dobrý den,
omlouváme se, ale bohužel se nám nepodařilo v nám dostupných zdrojích vyhledat  nic o významu jména Gomez a ani jeho ekvivalenty.
Se svým dotazem se můžete také zkusit obrátit na jazykovou poradnu Ústavu pro jazyk český AV ČR, http://www.ujc.cas.cz/jazykova-poradna/, kde by Vám jazykoví odborníci mohli snad poskytnout uspokojivější odpověď.
Projité zdroje:
* KNAPPOVÁ, Miloslava. Jak se bude Vaše dítě jmenovat? 4. přeprac. a dopl. vyd. Praha : Academia, 2006. ISBN 80-200-1349-0.
* SALAJKA, Milan. Kalendář, osobní jména a křesťanské svátky. 1. vyd. Praha : Victoria publishing, 1995. ISBN 80-85865-47-5.
* A Lexicon of greek personal names. Volume I. Oxford : Clarendon Press, 1987. ISBN 0-19-864222-9 (váz.)
* A Lexicon of greek personal names. Volume II. Oxford : Clarendon Press, 1994. ISBN 0-19-814990- 5 (váz.)
* A Lexicon of greek personal names. Volume III. A. Oxford : Clarendon Press, c1997. ISBN 0-19-815229-9 (váz.)
* A Lexicon of greek personal names. Volume III. B. Oxford : Clarendon Press, 2004. ISBN 0-19-815293-0 (váz.)
* A Lexicon of greek personal names. Volume IV. 1. vyd. Oxford : Clarendon Press, 2005. ISBN 0-19-927333-2 (váz.)
Obor
Jazyk, lingvistika a literatura
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
24.07.2012 10:18
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu