Vývoj veřejné správy na Plzeňsku
Text dotazu
Jaká existuje literatura k historii a vývoji veřejné správy na Plzeňsku, případně přímo v Plzni.
Odpověď
Dobrý den,
odpovídám na Váš dotaz a zasílám Vám výběrově záznamy publikací z našeho fondu.
Vývoj veřejné správy na Plzeňsku
Signatura: 32A7414-1
Bibliografie Plzně. Sv. 1., Záznamy č. 1 - 2868 / Sest. Jana Hájková, Marie Hálová. -- 1. vyd.. -- Plzeň : Knihovna města Plzně, 1995. --  236 s. ISBN 80-85093-31-6
Signatura: 9122326
Správní a teritoriální vývoj Plzně od jejího založení do současnosti / Helena Burešová. -- Plzeň : Český statistický úřad, 1970. --  55 s.
Signatura: 927179
Šedesát let plzeňské samosprávy : město Plzeň, plzeňský zastupitelský okres. -- Praha : Orbis, 1926. --  26 s.
Signatura: 32A13688
Plzeňsko : příroda, historie, život / [autoři: Jan Anderle ... et al. ; editor Vladislav Dudák]. -- Vyd. 1.. -- [Praha] : Baset, 2008. --  879 s. : il. (převážně barev.), mapy, portréty, faksim., erby ; 32 cm + mapa (32 x 44 cm)
ISBN 978-80-7340-100-9.
(s. 216-217)
Signatura: 392A32913
Plzeňský kraj : region příležitostí. -- [Plzeň] : Krajský úřad Plzeňského kraje, c2003. --  12 s.
(s. 4-5)
Vývoj veřejné správy v českých zemích
Signatura: 31B35560
Dějiny české veřejné správy / Karel Schelle a kolektiv. -- Plzeň : Aleš Čeněk, 2009. --  314 s. ; 21 cm
ISBN 978-80-7380-203-5.
Signatura: 31B34325
Vývoj české veřejné správy / Karel Schelle. -- Vyd. 1.. -- Ostrava : Key Publishing, 2008. --  431 s. ; 24 cm
ISBN 978-80-87071-92-2
Signatura: 31B12788
Dějiny správy v českých zemích : od počátků státu po současnost / Zdeňka Hledíková, Jan Janák, Jan Dobeš. -- Praha : Lidové noviny, 2005. --  568 s. : barev. mapy ; 24 cm. ISBN 80-7106-709-1
Signatura: 31B13642
Vývoj veřejné správy v letech 1848-1990 / Karel Schelle. -- Vyd. 2.. -- Praha : Eurolex Bohemia, 2005. --  430 s. ; 21 cm. ISBN 80-86861-66-X
Signatura: 32A15075
Retrospektivní přehled územních jednotek a územních celků od roku 1850 do současnosti / Štěpán Mleziva. -- Vyd. 1.. -- Praha : Academia, 2010. --  982 s. ; 30 cm. ISBN 978-80-200-1756-7.
Signatura: 31B1748
Reforma veřejné správy a veřejných financí a faktory efektivnosti rozvoje regionů / Yvonne Strecková a kol.. -- 1. vyd.. -- Brno : Masarykova univerzita, Ekonomicko-správní fakulta, 2003. --  197 s. : il., mapy. ISBN 80-210-3074-7.
Doporučuji dále navštívit speciální studovnu, kde je možno využít regionální informační zdroje, případně zpracovat rešerši.
Obor
Historie a pomocné historické vědy. Biografické studie
Okres
--
Knihovna
Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje v Plzni
Datum zadání dotazu
21.12.2011 13:45
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu