Vývoj školného v zemích EU - literatura
Text dotazu
Dobrý den, píši bakalářskou práci na téma "Vývoj školného v zemích EU" mohli byste mi prosím doporučit nějakou literaturu? Zatím pracuji pouze s knihou České vysoké školství: na cestě od elitního k univerzálnímu vzdělávání 1989-2009.
Děkuji
Odpověď
Dobrý den,
K Vašemu tématu uvádíme příklady záznamů, které jsme získali zadáním klíčových slov do báze NKC Národní knihovny, http://www.nkp.cz, záložka Katalogy a databáze :
-[Č.záznamu: 001793733]
Financování vysokého školství / Václav Urbánek. -- Vyd. 1.. -- Praha : Oeconomica, 2007. -- 163 s. : il.
-[Č.záznamu: 000305097]
Integrace vysokého školství v Evropské unii a česká vysokoškolská politika : [studie výsledků výzkumu provedeného na základě grantového úkolu MŠMT ČR / řešitel grantu Oto Roth]. -- Praha : Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy České republiky : Centrum pro studium vysokého školství, 1997. -- 154 s. ;
-[Č.záznamu: 001629486]
České vysoké školství na křižovatce : investiční přístup k financování studia na vysoké škole v sociologické reflexi / Natalie Simonová (ed.) ; Petr Matějů (vedoucí projektu), Nicholas Barr ... [et al.]. -- Praha : Sociologický ústav Akademie věd ČR, 2005. -- 263 s. : il.
-Č.záznamu: 001301524]
Rozvoj veřejných vysokých škol, finanční podmínky a předpoklady : závěrečná zpráva projektu / Jaroslava Durčáková ... [et al.]. -- 1. vyd.. -- V Praze : Oeconomica, 2003. -- 19 s. ;
-[Č.záznamu: 000654042]
České vysoké školy a veřejné finance / Helena Vomáčková. -- Vyd. 1.. -- Ústí nad Labem : Univerzita J.E. Purkyně, 1998. -- 146 s.
-[Č.záznamu: 000998258]
Aktuální problémy integrace České republiky do Evropské unie : EU-monitoring. -- V Praze : Vysoká škola ekonomická, 2001. -- 163 s.
-[Č.záznamu: 001527015]
Čerpáme finanční zdroje Evropské unie : praktický průvodce / Šárka Vilamová. -- 1. vyd.. -- Praha : Grada, 2005. -- 200 s. :
-[Č.záznamu: 001472124]
Strukturální fondy EU a jak na ně [elektronický zdroj] / Centrum pro komunitní práci. -- Verze 12-03. -- Vilémov : Nadace pro mezinárodní studie, 2003. -- 1 CD-ROM :
-[Č.záznamu: 001627267]
Aktuální praktický průvodce čerpáním finančních prostředků a podpůrné pomoci z programů státní podpory a Evropské unie na CD [elektronický zdroj] / [Vladimír Kokoška a kolektiv autorů]. -- Praha : Dashöfer, 2004-. --    CD-ROM
-[Č.záznamu: 001121960]
Dvacet let reforem vysokého školství v Evropě po roce 1980 / [přeložila Jana Klepetářová]. -- Praha : Ústav pro informace ve vzdělávání : DIS-Eurydice Unit, 2001. -- 182 s. ;
-[Č.záznamu: 002030371]
Současná Evropa. -- Praha : Oeconomica, 2009-.
Užitečné odkazy :
http://europa.eu/pol/educ/index_cs.htm
http://www.msmt.cz/mezinarodni-vztahy/evropske-skoly
Obor
Výchova a vzdělávání
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
22.05.2012 09:19
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu