vývoj protetických pomůcek
Text dotazu
Dobrý den,
neporadili by jste mi s knihami k tématu vývoj protetických pomůcek?
Odpověď
Dobrý den, zasílám odkazy na tři publikace, kde je tématika vývoje protetických pomůcek zmíněna.
DUNGL, Pavel. Ortopedie. 2., přeprac. a dopl. vyd. Praha: Grada, 2014. 1168 s. ISBN 978-80-247-4357-8
PŮLPÁN, Rudolf. Základy protetiky. 1. vyd. Praha: Epimedia publishing, 2011. 99 s. ISBN 978-80-260-0027-3
HADRABA, Ivan. Ortopedická protetika. II. část. 1. vyd. Praha : Karolinum, 2006. 106 s. ISBN 80-246-1296-8
Použité zdroje
katalog specializované knihovny NCO NZO
katalog MEDVIK
Obor
Lékařství
Okres
--
Knihovna
Národní centrum ošetřovatelství a nelékařských zdravotnických oborů - specializovaná knihovna
Datum zadání dotazu
21.11.2016 08:00
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu