Vývoj produkčních kapacit osobních automobilů v nových členských zemích EU
Text dotazu
Dobrý den, jsem studentem Vysoké školy ekonomického
směru a momentálně píšem svou diplomovou práci. Proto prosím o pomoc s
vyhledáním informací ohledně vývoje výrobných kapacit v automobilovém
prumysle, historie automobilového prumyslu v CEE a dále informace k témě
automobilovej prumysl v strední a východné europe. Dekuji moc.
Odpověď
Dobrý den,
při hledání informací můžete využít např. katalog Národní knihovny (http://sigma.nkp.cz/), databázi ANL: Články v českých novinách, časopisech a sbornících
(http://aleph.nkp.cz/F/IX9YQSXBLUH8TVHNPIUR7M2LS1MN5H8BIHP3NBS7TRKG59S9C5-17
474?func=file&file_name=find-b&local_base=ANL),  Souborný katalog ČR (http://www.caslin.cz/), nebo také Jednotnou informační bránu (http://info.jib.cz/).
Dále využijte katalogy vysokoškolských knihoven, především Vám doporučujeme Knihovnu VŠE: http://ciks.vse.cz/.
Také můžete využít databázi diplomových prací na vaší katedře.
Při vyhledávání informací můžete dále využít on-line databáze, přes NK (pokud jste registrovaný čtenář):
http://www.nkp.cz/pages/page.php3?nazev=Licencovane_online_databaze&submenu3
=104 .
Elektronické informační zdroje můžete využít i přes knihovnu vaší VŠ, většina VŠ má vzdálený přístup k elektronickým zdrojům bez registrace na základě vyplnění čísla ISIC karty:
VŠE: http://ciks.vse.cz/zdroje/,
UK: http://pez.cuni.cz/ezdroje/,
MU: http://library.muni.cz/ezdroje/,
UP: http://ezdroje.upol.cz/ezdroje/ .
Vybrané vyhledané zdroje:
*LAVIČKA, Václav. Střední Evropu straší trh s auty. Rubrika: Podniky a trhy.
In: Hospodářské noviny. Roč. 52, č. 194 (20081002), s. 15. ISSN 0862-9587.
*STRNAD, Jiří. Automobilový průmysl. Diplomová práce (Ing.). Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007. Vedoucí práce: Jiří Dvořáček.
*TEMLÍK, Lukáš. Automobilový průmysl: vývojové tendence a perspektivy.
Bakalářská práce (Bc.). Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta mezinárodních vztahů, 2008. Vedoucí práce: Milan Vošta.
*Towards Mobility : varieties of automobilism in East and West. Wolfsburg :
Wolkswagen, c2009. 220 s. Forschungen, Positionen, Dokumente, Bd. 3. ISSN
1613-5776 ;) ISBN 978-3-935112-34-5 (váz.)
*ZAHÁLKA, Tomáš. Automobilový průmysl ve vybraných státech střední a východní Evropy : soudobé trendy. Diplomová práce (Ing.). Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007. Vedoucí práce: Milan Vošta.
Pokud budete chtít s vyhledáváním pomoci, navštivte knihovnu osobně, knihovníci Vám rádi vše ukáží a poradí.
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
05.10.2010 07:46
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu