vývoj příjmů z turismu
Text dotazu
Dobrý den,
zajímalo by mne jaký byl vývoj příjmů z turismu v České republice za posledních 10 let.
Odpověď
Dobrý den,
statistiky cestovního ruchu v ČR nabízí souhrnně z let 2001 -2010 kniha:
* FRANKE, Antonín a kol. Statistiky cestovního ruchu. Vyd. 1. Praha: Wolters Kluwer Česká republika, 2012. x, 230 s. ISBN 978-80-7357-717-9.
Další publikace k tématu:
* Cestovní ruch 2000-2004 = Tourism 2000-2004. Praha: Český statistický úřad, 2005. 86 s. Služby. Cestovní ruch; roč. 2005. ISBN 80-250-1152-6.
* Cestovní ruch 1997-2000 = Tourism 1997-2000. Praha: Český statistický úřad, 2002. 35 s. Služby. Cestovní ruch; roč. 2001 = Services. Tourism; vol. 2001. ISBN 80-7223-695-4.
* Satelitní účet cestovního ruchu České republiky 2003-2005. Praha: Český statistický úřad, 2006. 57 s. Služby. Cestovní ruch = Services. Tourism; roč. 2006. ISBN 80-250-1312-X.
Využít též můžete statistické Ročenky cestovního ruchu dostupné na stránkách Ministerstva pro místní rozvoj: https://www.mmr.cz/cs/Podpora-regionu-a-cestovni-ruch/Cestovni-ruch/Statistiky-Analyzy/Rocenka-cestovniho-ruch
Statistiky před rokem 2000: https://www.mmr.cz/cs/Podpora-regionu-a-cestovni-ruch/Cestovni-ruch/Statistiky-Analyzy/Archiv-statistik/Statistiky-cestovniho-ruchu-2000
Informace ke statistikám nabízí i stránky:
* http://vyzkumy.czechtourism.cz/#;q=statistika
* http://www.cot.cz/data/cesky/99_03/3_statistika2.htm
* mezinárodní statistiky cestovního ruchu - Světová organizace cestovního ruchu (UNWTO): http://www.unwto.org/index.php
Obor
Knihovnictví, informatika, všeobecné, referenční literatura
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
23.04.2013 08:26
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu