Vývoj nezaměstnanosti v Ústeckém kraji (statistika)
Text dotazu
Dobrý den,
potřebovala bych pomoci s výběrem literatury k bakalářské práci na téma Vývoj nezaměstnanosti v Ústeckém kraji z předmětu statistika. Obsahem mé práce by mělo být celkové shrnutí problému nezaměstnanosti v regionu a popsání nějakého konkrétního problému nezaměstnanosti, se kterým se region nejvíce potýká. Literatura by měla obsahovat ISBN. Děkuji za radu a pomoc
Odpověď
Dobrý den,
ke své bakalářské práci byste mohla využít následující zdroje, další vhodné dokumenty mohou být obsaženy také v použité nebo doporučené literatuře:
* Vývoj nezaměstnanosti v Ústeckém kraji / zpracoval ČSÚ, Krajská reprezentace Ústí nad Labem. Ústí nad Labem : Český statistický úřad, Krajská reprezentace Ústí nad Labem, 2004. 74 s. : barev. il., mapy ; 30 cm. ISBN 80-250-0917-3 (kroužkový blok).
* ŠIMSOVÁ, Jana. Časový vývoj nezaměstnanosti v rámci Ústeckého kraje. Ústí nad Labem: Univerzita Jana Evangelisty Purkyně, 2005. 49 s. : il. ; 21 cm. ISBN 80-7044-753-2 (brož.)
* HRACH, Karel. Statistické metody a data o nezaměstnanosti. Ústí nad Labem: Univerzita J.E. Purkyně, 2005. 42 s. : il. ; 21 cm. ISBN 80-7044-754-0 (brož.)
* statistická analýza * statistické metody * nezaměstnanost -- Česko -- 2001
* Ústecký kraj (Česko)  * Liberecký kraj (Česko)
* KROHE, Petr; ROSOVÁ, Milena. Výzkum postojů nezaměstnaných a ohrožených nezaměstnaností v regionu Severozápad k problematice dalšího vzdělávání.
Brno: ECON, 2002. 88 s. : il. ; 31 cm ISBN 80-86433-18-8.
Užitečné informace byste mohla získat i z obecnějších zdrojů:
* Demografický, sociální a ekonomický vývoj Ústeckého kraje v letech 2000 až 2004 / zpracoval ČSÚ, Krajská reprezentace Ústí nad Labem. Ústí nad Labem : Český statistický úřad, Krajská reprezentace Ústí nad Labem, 2005. 156 s. : il. (některé barev.), mapy ; 30 cm. ISBN 80-250-1077-5.
* Statistická ročenka Ústeckého kraje ... = Statistical yearbook of the Ústecký Region ... / zpracoval ČSÚ, Krajská reprezentace Ústí nad Labem. -- 2001-. -- Ústí nad Labem : Český statistický úřad, Krajská reprezentace Ústí nad Labem, 2001-. --    sv. ; 30 cm. Jednotlivé sv. mají ISBN. ¨
https://www.czso.cz/csu/czso/katalog-produktu
Dostupný také online:
http://www.ustinadlabem.czso.cz/xu/edicniplan.nsf/p/13-4201-07
* Vývoj zaměstnanosti a nezaměstnanosti v České republice a regionech v letech 1991 až 1995 / zpracoval kolektiv autorů pod vedením Bohuslava Mejstříka. Praha : Český statistický úřad, 1997. 49, 59 s. : il., barev. mapy ; 30 cm. ISBN 80-85949-93-8 (brož.).
Uvádíme i další dokumenty, kde byste také mohla nalézt vhodné informace, jedná se však o článek a webové dokumenty ze stránek Českého statistického úřadu a Ministerstva práce a sociálních věcí ČR, tedy bez ISBN:
* Maca, Erich; BODEČKOVÁ, Božena. Analýza vývoje nezaměstnanosti v krajích České republiky. In: Acta Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis. Brno. ISSN 1211-8516. Roč. 50, č. 6 (2002), s. 39-50  * nezaměstnanost -- vývoj -- Česko -- r. 1990-2000
Obor
Sociologie
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
22.12.2009 15:25
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu