Vývoj kamionové dopravy v ČR
Text dotazu
Chtěl bych se zeptat na nějaké podklady pro vytvoření seminární práce na téma "Vývoj kamionové dopravy v ČR".
Odpověď
Dobrý den,
k Vašemu tématu jsem dohledala příslušnou literaturu, přehled prohledaných zdrojů
i s citacemi uvádím níže.
Zdroj: Souborný katalog ČR (www.caslin.cz)
Pro zjištění dostupnosti v konkrétní knihovně si, prosím, níže uvedené publikace
dohledejte přímo v Souborném katalogu na adrese: http://aleph.nkp.cz/F/?func=file&file_name=find-b&local_base=skc
Novák, Radek. Mezinárodní kamionová doprava Plus / Radek Novák. -- Vyd. 2., přeprac.. -- Praha : ASPI, 2003. -- 250 s., [40] s. barev. obr. příl. : il., mapy, formuláře ; 21 cm
ISBN 80-86395-53-7 (váz.)
Evropská komise. New customs transit systems for Europe / [European Commission]. -- Luxembourg : Office for Official Publications of the European Communities, 2001. -- 55 s. : il.
ISBN 92-828-9356-1
Novák, Radek. Mezinárodní kamionová doprava / Radek Novák.. -- Vyd. 1.. -- Praha : CODEX Bohemia, 2000.. -- 206 s. : il.
ISBN 80-85963-53-1 (váz.)
Lhote, Gilles. Startrucks : Nejkrásnější kamiony světa a jejich skvělí řidiči / [Text a fotogr.] Gilles Lhote ; [Z franc. přel.] Mikuláš Hrubec. -- 1. vyd.. -- Praha : Rebo, [1994]. -- 155 s. : barev. fotogr. ; 37 cm. ISBN 80-85815-03-6 (brož.)
Přehled předpisů v silniční nákladní dopravě : příručka ke školení / Jiří Březina. -- Vyd. 8., přeprac.. -- Ostrava : Repronis, 2010. -- 268 s. ; 21 cm. ISBN 978-80-7329-239-3 (brož.)
Zdroj: Národní technická knihovna (katalog http://aleph.techlib.cz/F?func=find-b-0&local_base=stk&RN=134976768)
Startrucks : nejkrásnější kamiony světa a jejich skvělí řidiči / Gilles Lhote. -- Praha : Rebo, 1994. -- 153 s.
Medzinárodná kamiónová doprava / Jiří Kladiva. -- 1. vyd.. -- Bratislava : Alfa, 1975. -- 76 s.
Řešení problémů s kamiony by mohlo přispět jejich vážení mobilními systémy / (pev). --  il.
In: Technik. -- ISSN 1210-616X. -- Roč. 16, č. 10 (říjen 2008), s. 15
Truck magazín. -- 66 Media s.r.o., ISSN 1803-2478
Zdroj: Volný Internet
Po zadání dotazu: kamióny OR "kamiónová doprava" filetype:doc
do vyhledávače google.cz se Vám zobrazí wordovské dokumenty s tématikou
kamiónové dopravy,
zadáte-li dotaz: kamióny OR "kamiónová doprava"
naleznete obecné stránky o kamionech.
Obor
Technika, technologie, inženýrství
Okres
--
Knihovna
Národní technická knihovna
Datum zadání dotazu
30.12.2010 08:28
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu