Vývoj HDP v ČR v letech 1989-2008
Text dotazu
Vývoj HDP v ČR v letech 1989-2008. Odkaz na literaturu.
Odpověď
Veškerá data najdete na webových stránkách Českého statistického úřadu,
event. v knižní podobě Statistické ročenky - http://www.czso.cz (Souhrnná
data -Makroekonomické ukazatele) a v časopisech, které tento úřad vydával
nebo vydává - Aktuality ČSÚ - CZSO monthly statistics, Statistické přehledy
nebo Bulletin ČSÚ.
Další informace najdete na internetových stránkách, které se zabývají
finančnictvím - např. http://www.businessinfo.cz/cz/ nebo na
http://seminarky.cz/ - zde je několik prací na stejné nebo podobné téma,
zaslání plného textu si však musíte objednat a zaplatit.
Pokud potřebujete nějakou teorii, pak můžete použít např. knihu Holman,
Robert: Makroekonomie. Středně pokročilý kurz. Praha, Beck 2004 nebo
jakoukoliv učebnici makroekonomie.
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Centrum informačních a knihovnických služeb Vysoké školy ekonomické v Praze
Datum zadání dotazu
11.01.2010 10:23
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu