vývoj českého seriálu
Text dotazu
Dobrý den,
píši bakalářskou práci na téma Vývoj českého seriálu na obrazovce ČT a komerčních televizí Nova a Prima. Potřebuji k tomu nutně sehnat vhodné knihy. Mohli byste mi prosím doporučit knihu, která se zabývá seriály nebo jejich tvůrci? Pokud možno mimo knih, které se mi podařilo najít: MOC Jiří, Seriály od A do Z, SMETANA Miloš, Televizní seriál a jeho paradoxy a MATĚJKOVÁ Jolana, Jaroslav Dietl- tajemství vypravěče
Odpověď
Dobrý den,
K Vašemu dotazu uvádíme příklady záznamů o literatuře z báze NKC Národní knihovny, http://www.nkp.cz :
[Č.záznamu: 000978770]
Seriál : všechno o světě seriálů. -- Praha : Mona Praha, 2000-2002. -- 3 sv. ; 28 cm
[Č.záznamu: 002010897]
Tvůrčí psaní pro každého. 3, Co je to televize?, dramatická tvorba, zábavná tvorba / Markéta Dočekalová. -- 1. vyd.. -- Praha : Grada, 2010. -- 174 s. ; 24 cm
[Č.záznamu: 002387715]
Moje cesta Zdivočelou zemí, aneb, S čerty nebyly žerty / Jakub Wehrenberg, Hynek Bočan. -- Vyd. 1.. -- Praha : Česká televize, 2012. -- 165 s. : il. (převážně barev.), portréty, faksim. ; 25 cm Obsahuje bibliografii
[Č.záznamu: 002473705]
České televizní krimi série a jejich žánrové souvislosti (1989-2009) / Jakub Korda. -- 1. vyd.. -- Olomouc : Univerzita Palackého v Olomouci, 2012. -- 231 s. : il. (převážně barev.) ; 24 cm
[Č.záznamu: 001637725]
Úvod do studia televize / Jakub Korda. -- 1. vyd.. -- Olomouc : Univerzita Palackého, 2005. -- 77 s. ; 30 cm
Doporučujeme také obrátit se na knihovnu FAMU, http://www.amu.cz/cs/info-sluzby/knihovny-amu/knihovna-famu.
Obor
Divadlo, film, tanec
Okres
--
Knihovna
Datum zadání dotazu
03.02.2014 08:00
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu