Vývoj cen ropy
Text dotazu
Můžete mi prosím najít přehlednou tabulku, která obsahuje vývoj světové ceny ropy od roku 2000 do současnosti, kde bude vývoj ceny sledován (alespoň) po měsících?
Odpověď
Podrobné tabulky vývoje cen ropy podle jednotlivých nalezišť a kvality surové ropy najdete v těchto publikacích:
IEA Statistics. Oil Information 2004 (with 2003 data). Paris, OECD/IEA 2004.
IEA Statistics. Oil Information 2006 (with 2005 data). Paris, OECD/IEA 2006.
Další informace, grafy a přehledy pak na těchto internetových adresách ( nejpodrobnější informace by měly být na stránkách OPECu a IEA):
http://www.opec.org/home/basket.aspx
http://oilnergy.com/
http://www.iea.org
http://www.fondshop.cz/index.asp?id=27&action=p_kh_czl
http://zfacts.com/p/196.html
http://www.energetika.cz/index.php?id=7
http://benzin.jinak.cz/cena.html
http://ceft.cz/sekce.php?sekce=2
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Centrum informačních a knihovnických služeb Vysoké školy ekonomické v Praze
Datum zadání dotazu
15.01.2009 09:12
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu