výukový program
Text dotazu
Dobrý den,chtěla jsem vás poprosit, zda byste mi neporadili s literaturou či jinými zdroji k tématu mé diplomové práce. Ráda bych vytvořila výukový program pro učebnici angličtiny používané na 2.st. ZŠ. Ke své teoretické části jsem však našla jen velmi málo studijní literatury. Může to být cokoli týkající se tvorby výukových programů nebo výuky angličtiny na internetu nebo používání a tvorba cvičení na procvičení AJ. Předem děkuji za odpověď
Odpověď
Dobrý den, k dohledání literatury pro Vaši diplomovou práci můžete použít Online katalog Národní knihovny ČR: http://sigma.nkp.cz/cze/nkc , výběrovou článkovou databázi Články v českých novinách, časopisech a sbornících:
http://sigma.nkp.cz/cze/anl , popřípadě Souborný katalog ČR:
http://sigma.nkp.cz/cze/skc či Jednotnou informační bránu:
http://www.jib.cz/V?RN=142659170. Pokud jste registrovanou čtenářkou Národní knihovny a vlastníte platný čtenářský průkaz, můžete využít i vzdálený přístup k zahraničním databázím:
http://www.nkp.cz/pages/page.php3?nazev=Licencovane_online_databaze&submenu3
=104. Při vyhledávání zkuste zadávat různá klíčová slova jako např.:
e-learning, angl* pedagog*, výuk* program* tvorb* aj.
Sama nejlépe vyhodnotíte, jaké tituly k vypracování Vaší práce využijete.
Pro ukázku uvádíme několik knih, které jsme dohledali v Online katalogu Národní knihovny:
*  KAFOMET : katalog forem a metod práce. Anglický jazyk pro II. stupeň. Stařeč : Infra ve spolupráci s Asociací pedagogů základního školství České republiky, c2002- . ISSN 1802-0127.
*  ŠIGUTOVÁ, Marta. Metodika tvorby prezentačních diagnostických prostředků pro výuku v angličtině. 1.vyd. Ostrava : Ostravská univerzita, 2003. ISBN 80-7042-289-0 (brož.)
*  JANDOVÁ, Lada. Počítačová výuka : zásady tvorby výukových programů. 1. vyd. Plzeň : Západočeská univerzita, 1995. ISBN 80-7043-147-4 (brož.)
* E-learning and education [elektronický zdroj]: http://eleed.campussource.de/
*  VANĚK, Jindřich. E-learning, jedna z cest k moderním formám vzdělávání. 1. vyd.  V Karviné : Slezská univerzita v Opavě, Obchodně podnikatelská fakulta, 2008. ISBN  978-80-7248-471-3.
*  Implementace nových metod a forem do vzdělávání : výukový program. 1. vyd. Ostrava : VŠB - Technická univerzita Ostrava, 2006.(6 sv. (63, 64, 84, 59, 44, 70 s.) ISBN 80-248-1115-4 (brož.)
Další publikace naleznete ve výše zmíněných zdrojích. Pomoci by Vám mohly i bibliografické rejstříky a seznamy literatury, jež některé knihy obsahují.
Obor
Výchova a vzdělávání
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
08.10.2008 16:41
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu