Výtisk
Text dotazu
Dobrý den,
obrácím se na Vás s dotazem, hledám nainternu noviny z října-listopadu roku 1979, kde bylo psáno o nešťastné tragédii, která se stala dne 24.10.1979 kdy má malá sestra zemřela poté co se zavřela do lednice. Tato tragédie se stala v Ostravě ve sterém Hrušově. Můžete mi prosím poradit, kde a jak hledat?
Děkuji předem za odpověď.
Odpověď
Dobrý den.
V Knihovně města Ostravy ve skladišti studovny máme archivované noviny s názvem SVOBODA. Rok 1979 máme k dispozici pouze v rámci prezenčního půjčování (k prohlížení jen v prostorách studovny).
Půjčovní doba ve studovně: pondělí, úterý, čtvrtek, pátek   8 - 18, středa 12 - 18, sobota 9 - 12
Bohužel nemáme k dispozici mediální databázi, kde by byly zařazeny články z novin z roku 1979.
Také se můžete obrátit na Archiv města Ostravy, popřípadě na redakci regionálního tisku v Ostravě - Moravskoslezského deníku.
Použité zdroje
elektronický katalog KMO
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
Ostrava-město
Knihovna
Knihovna města Ostravy
Datum zadání dotazu
17.05.2018 18:31
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu