Výstavy v knihovně
Text dotazu
Dobrý den,
ráda bych se informovala jaké chystáte výstavy ve vaší knihovně do konce roku, bohužel jsem nikde nenašla žádný rozpis pouze výstavu pana Zbigniewa Kubeczka, která je do 31.10.2018.
Děkuji za odpověď
Odpověď
Dobrý den,
paní Motalová, v Regionální knihovně Karviná, příspěvková organizace máme naplánované do konce roku tyto výstavy:
Karviná v obrazech. Výstava prací výtvarnice Ewy Ćmok Matykiewicz. Tvorbu autorky je možno zhlédnout ve Středisku hudby a umění v Karviné-Fryštátě do 27. 9. 2018 v provozní době knihovny.
Wystawa Zbigniew Kubeczka „Ekslibrisy” połączona z promocją tomiku poezji Renaty Putzlacher „Pamięć”Wernisaż     3. 10. 2018 o godzinie 17:00. Wystawa w budynku biblioteki na Rynku Masaryka w Karwinie-Frysztacie czynna od 1. 10. do 31. 10. 2018 w godzinach otwarcia. Wstęp bezpłatny.
Wystawa z okazji 100. rocznicy założenia PSP Karwina-Frysztat. Wystawa w budynku biblioteki na Rynku Masaryka w Karwinie-Frysztacie czynna od 1. 11. do 30. 11. 2018 w godzinach otwarcia. Wstęp bezpłatny.
Wystawa ilustracji uczestników konkursu czytelniczego na podstawie książki konkursowej Marcina Brykczyńskiego „12 miesięcy”. Wystawa w budynku biblioteki na Rynku Masaryka w Karwinie-Frysztacie czynna od od 3. 12. do 28. 12. 2018 w godzinach otwarcia. Wstęp bezpłatny.
Výstava obrazů MgA. Tomáše Oslizloka. Tvorbu autora bude možno zhlédnout v prostoru Informačního oddělení
v provozní době knihovny v Karviné-Mizerově v období od 1. 10. - 31. 10. 2018.
Zuzana Balická - výstava - Snový svět. Tvorbu autorky bude možno zhlédnout v prostoru Informačního oddělení
Výstava - kalendárium - Vlastimil Brodský. Výstavu je možno zhlédnout v prostoru Informačního oddělení v provozní době knihovny v Karviné-Mizerově v období od 1. 11. do 30. 11. 2018.
Výstava prací dětí z dílny. Výstavu je možno zhlédnout v prostoru dětského oddělení v provozní době knihovny v Karviné-Mizerově v období od 1. 10. - 31. 10. 2018.
Výstava prací dětí z Mateřské školy Klíček. Výstavu je možno zhlédnout v prostoru dětského oddělení v provozní době knihovny v Karviné-Mizerově v období od 1. 11. - 31. 12. 2018.
Přejeme krásný den.
Obor
Informace o knihovně
Okres
Karviná
Knihovna
Regionální knihovna Karviná, příspěvková organizace
Datum zadání dotazu
25.09.2018 08:20
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu