Vyšla kniha v češtině?
Text dotazu
Dobrý den,
můžete mi prosím sdělit, zda byla do češtiny, příp. slovenštiny přeložena kniha od autorky Carla del Ponte Lov: Já a valeční zločinci. Google mi nenašel žádný obchod, který by knihu měl, ani jí nemá žádná knihovna. Google mi také našel odkazy na tuto knihu, název je uveden v češtině, ale není zřejmé, zda kniha v češtine existuje, či zda se jedná o překlad názvu do češtiny: např. http://www.zvedavec.org/sen[…]k_id=2549&status=print, http://www.lidovky.cz/kosov[…]ranici_mtr&setver=touch apod.
Případně by mě zajímalo, zda je v nějaké knihovně kniha aspon v angličtině. Dle souborného katalogu ne. Jediné co knihovny mají je zřejmě tato kniha v nějakém slovanském jazyce: http://aleph.nkp.cz/F/SY398[…]_entry=000002&format=99
Děkuji
Odpověď
Dobrý den,
prověřili jsme báze Národní knihovny NKC a SKC, http://www.nkp.cz, záložky Katalogy a databáze a nalezli jsme  záznamy pouze následujících knihách :
-[Č.záznamu: 002155636]
Gospođa tužiteljka: suočavanje s najtežim ratnim zločinima i kulturnom nekažnjivosti / Karla del ponte, Čak Sudetić. -- Beograd : Profil, 2009. -- 378 s. ; 23 cm, Signatura G 197367, výpůjční doba 30 dní
-[Č.záznamu: 004415807]
Verbrechen, Folter, Todesstrafe philosophische Argumente der Aufklärung / Wolfgang Rother ; mit einem Geleitwort von Carla Del Ponte. -- Basel : Schwabe, c2010. -- 141 s. ; 20 cm, signatura G 197015, výpůjční doba 30 dní
V databázi Slovenské knihovny,  http://www.nkp.cz, záložky Katalogy a databáze ,jsme nalezli následující záznam:
[Č.záznamu: 000583712]
Gospođa tužiteljica : suočavanje s najtežim ratnim zločinima i kulturom nekažnjivosti / Carla Del Ponte i Chuck Sudetic ; prijevod s engleskog Tomislav Belanović i Tomislav Brlek. -- Sarajevo : Buybook ; Zagreb : Profil, 2008. -- 369 stran ; 24 cm , signatura J 045646, výpůjční doba 1-2 měsíce
Podle Indexu Translationum, http://www.unesco.org/xtrans/,  tato kniha do češtiny ani slovenštiny přeložena nebyla.
Pokud byste o ni měla zájem v angličtině/němčině je možné si ji za poplatek vypůjčit mezinárodní meziknihovní službou prostřednictvím knihovny v místě bydliště, http://www.nkp.cz/sluzby/ms.
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Datum zadání dotazu
14.11.2016 08:00
sona píše:
Neděle 24.11.2019 22:55
údajne je kniha v europe zakázaná...
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu