výroční zprávy z předválečného židovského gymnázia
Text dotazu
Dobrý den,
prosím o laskavou zprávu, zda by se ve vašem fondu náhodou nenašly výroční zprávy z předválečného židovského gymnázia (Jahres-Bericht des Privatreformrealgymnasiums des Vereines Jüdische Schule für Mähren in Brünn für das Schuljahr...)z let 1924/25 až 1927/28 a dále 1938/39 - 1940/41. Ostatní ročníky jsem našla v Židovském muzeu v Praze, nutně bych potřebovala uvedené ročníky.
Předem Vám děkuji za informaci.
Odpověď
Dobrý den,
uvedené výroční zprávy se bohužel nenachází ve fondu Národní knihovny ČR. Prostřednictvím Souborného katalogu ČR (dostupný na adrese https://aleph.nkp.cz/cze/skc) jsme však našli, že v knihovnách Moravská zemská knihovna v Brně (https://www.mzk.cz/) a Vědecká knihovna v Olomouci (https://www.vkol.cz/) jsou dostupné následující roky:
Jahresbericht des Öffentlichen Jüdischen Privatreformrealgymnasiums in Brünn. Brünn: Öffentliches Jüdisches Privatreformrealgymnasium, 1921-1936.
Pozn.: Další názvy: od 1921/22 Jüdisches Privat-Reformrealgymnasium, 1923/24 Privatreformrealgymnasium des Vereines Jüdische Schule für Mädchen, 1924/25 Jüdisches Vereins-Ref. Realgymnasium
Pokud nejste registrovanou uživatelkou ani v jedné z uvedených knihoven, můžete zažádat o zapůjčení exemplářů prostřednictvím meziknihovní výpůjční služby. Samozřejmě záleží na rozhodnutí dané knihovny a na stavu knihy. Zeptejte se na možnosti MVS v knihovně, kde jste registrovanou čtenářkou.
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
02.04.2012 08:00
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu