Výroba sypaného čaje
Text dotazu
Dobrý den, zajímám se o výrobu sypaného čaje. Nikde jsem nenalezla stroj na výrobu sypaného čaje. Nalezla jsem pouze stroj na výrobu čaje v nálevových sáčcích. Prosím o radu,jaké jsou technické parametry stroje na výrobu sypaného čaje, alespoň kolik čaje(sypaného) je stroj schopen vyrobit(zabalit) například za minutu.
Odpověď
Strojů na balení sypkých materiálů se vyrábí nesmírné množství, lze vybrat zařízení s jakoukoli požadovanou kapacitou. Existují webové portály, kde lze zdarma zadat poptávku, např.:
http://www.industrycontact.cz/produkty/baleni-caje
http://www.logismarket.cz/balici-stroje/1036085984-cp.html?gclid=CP3myv3Aw6YCFQ8t3wodVxecIA (proklik na stránce dole)
Adresář obaláře http://www.adresarobalare.cz/
Lze se obrátit s dotazem na výrobce balicích strojů, např.
ASTRO Vlašim (http://www.balicistroje.cz/),
VELTEKO packaging machines (http://www.velteko.cz/balici-stroje/),
ITALMEC (http://www.balici-stroje.com/),
PETRUZALEK (http://www.petruzalek.cz/),
Informace lze získat na veletrzích a výstavách, např.:
Gastropack, Bratislava 20. 1. – 23. 1. 2011 (obaly, balicí technika, polygrafický průmysl)
http://www.veletrhyavystavy.cz/cz/veletrh-vystava/13048-gastropack/
Interpack, Duesseldorf, 12. 5 . -  18. 5. 2011
http://www.interpack.com/
V knihovně ÚZEI (ZPK http://www.nzpk.cz/ ) jsou k dispozici časopisy obsahující i inzerci firem:
Svět balení (http://www.svetbaleni.cz/)
Verpackungs Rundschau (http://www.verpackungsrundschau.de/)
Obor
Zemědělství
Okres
--
Knihovna
Datum zadání dotazu
05.04.2013 07:41
Petr Král píše:
Čtvrtek 24.09.2015 13:40
Dobrý den,
I když již tato diskuze asi není úplně aktuální, ohledně balení a balicích strojů znám a mohu dopručit firmu PENTA-servis z Holic. Nejsem ale jistý, zda toto umí. Každopádně bych se nebál jim zavoalt nebo napsat, jsou dost snaživí :). Tady vkládám link na balicí stroje, mají jich v nabídce celkem dost http://www.pentaservis.cz/e[…]gorie-balici-stroje-30.html
PSK - admin píše:
Čtvrtek 24.09.2015 14:54
Dobrý den,děkujeme za upřesňující informaci. Služba Ptejte se knihovny
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu