Výroba ozubených kol
Text dotazu
Porovnat výrobu čelních nebo kuželových ozubených kol z hlediska
efektivnosti, nákladovosti, kvality, rychlosti, kvantity,....a dalších možných kritérií. Výsledkem porovnání má být tabulka s hodnotami na základě které se dá porovnat druhy výroby ozubených kol (frézováním, obrážením, ...).
Odpověď
Dobrý den,
děkujeme Vám za využití služby "Ptejte se knihovny", jelikož nejsme odborníky v této
oblasti a naším úkolem je spíše pomoci při hledání informací, doporučujeme Vám
následující zdroje, které by informaci mohly obsahovat.
Zdroj: Národní technická knihovna (http://aleph.techlib.cz/), případně si dotaz
"ozubená kola" vyhledat v Souborném katalogu ČR (www.caslin.cz), kde naleznete
přehled knihoven, které danou publikaci vlastní.
Speciální technologie : výroba ozubených kol II / Ivan Mrkvica. -- 1. vyd.. -- Ostrava : VŠB - Technická univerzita Ostrava, 2009. -- vi, 116 s. : il.
ISBN 978-80-248-2134-4
Speciální technologie : výroba ozubených kol I / Ivan Mrkvica. -- Ostrava : VŠB - Technická univerzita, 2009. -- vi, 92 s. : il.
ISBN 978-80-248-1931-0
Konstrukce strojů a zařízení II : čelní ozubená kola : teorie - výpočet - konstrukce - výroba - kontrola / Vladimír Moravec. -- Ostrava : Montanex, 2001. -- 291 s. : il.
ISBN 80-7225-051-5
Části strojů. Kap. 14, Ozubená kola čelní, kuželová a šroubová / Jiří Škoda ; Grafická a výpočtová spolupráce: Ladislav Čillík. -- Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1960. -- 136 s. : il.
Části strojů. Díl 2, Ozubená kola / Otakar Balcar. -- Dotisk. -- Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1956. -- 180 s.
ISBN (nev.)
Části strojové : Sešit 2. Ozubená kola / Otakar Balcar. -- Praha : Státní pedagogické nakladatelství, 1953. -- 180 s.
ISBN (nev.)
Zdroj: Závěrečné práce (Vysoké učení technické v Brně)
Výroba kuželových ozubených kol. (http://www.vutbr.cz/studium/zaverecne-prace?action=detail&zp_id=33840&fid=&rok=&typ=&jazyk=&text=ozubená+kola&hl_klic_slova=1&hl_abstrakt=0&hl_nazev=0&hl_autor=0&str=1)
Analýza moderních technologií výroby čelního ozubení. (http://www.vutbr.cz/studium/zaverecne-prace?action=detail&zp_id=9861&fid=&rok=&typ=&jazyk=&text=ozubená+kola&hl_klic_slova=1&hl_abstrakt=0&hl_nazev=0&hl_autor=0&str=1)
Analýza technologie výroby kuželových ozubených kol. (http://www.vutbr.cz/studium/zaverecne-prace?action=detail&zp_id=11382&fid=&rok=&typ=&jazyk=&text=ozubená+kola&hl_klic_slova=1&hl_abstrakt=0&hl_nazev=0&hl_autor=0&str=1)
Zdroj: Volný Internet
http://www.mitcalc.com/doc/gear1/help/cz/gear1.htm
http://www.mitcalc.com/doc/gear2/help/cz/gear2.htm
http://www.sjf.tuke.sk/kvtar/1/files/15_Stroje_na_Vyrobu_Ozubenia.pdf
http://www.sps-ko.cz/documents/STT_obeslova/Výroba ozubených kol.pdf
http://sosi.cz/servis-a-opravy-cviceni/vyroba-ozubenych-kol.pdf
Zdroj: Google
(www.google.cz)
Můžete si také sama vyhledat relevantní odkazy přímo ve vyhledávači Google.cz,
stačí zadat tento dotaz:
(výroba čelního ozubení OR výroba kuželového ozubení) (porovnání OR srovnání)
(výroba čelního ozubení OR výroba kuželového ozubení) frézování
Obor
Technika, technologie, inženýrství
Okres
--
Knihovna
Národní technická knihovna
Datum zadání dotazu
30.12.2010 09:01
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu