Vypůjčení Červeného trpaslíka
Text dotazu
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je u vás možnost zapůjčení Červeného trpaslíka? Pokud ano, byla by možnost vypůjčení i bez jakékoli katičky nebo registrace ve vaší knihovně? Děkuji
Odpověď
Dobrý den,
takovou knihu v našem katalogu bohužel nemáme. V souborném katalogu Národní knihovny Praha jsem našla tyto tituly:
Grant, Rob. Červený trpaslík. Pozpátku. Vyd. 1. Praha: Argo, 2005. 253 s. ISBN 80-7203-647-5.
Naylor, Doug. Červený trpaslík. Poslední člověk. Vyd. 1. Praha: Argo, 2003. 207 s. ISBN 80-7203-534-7.
Naylor, Grant. Červený trpaslík. Lepší než život. Vyd. 1. Praha: Argo, 2003. 187 s. ISBN 80-7203-481-2.
Naylor, Grant. Červený trpaslík. Nekonečno vítá ohleduplné řidiče. Překlad Ladislav Šenkyřík. Vyd. 1. Praha: Argo, 2002. 211 s. ISBN 80-7203-411-1.
Pokud by jste měla zájem o zapůjčení těchto titulů, tak Vám je můžeme objednat prostřednictvím meziknihovní výpůjční služby. Poplatek za půjčení jednoho titulu je 160 Kč.
Knihy v Regionální knihovně Karviná nelze zapůjčit absenčně (domů) bez platného čtenářského průkazu. Tento průkaz se vydává pouze za osobní přítomnosti uživatele, který musí předložit platný průkaz totožnosti a zaplatit registrační poplatek (na 1 rok platí 200 Kč dospělý uživatel, 150 Kč student, děti od 6 - 16 let platí 70 Kč a senioři platí také 70 Kč, senioři nad 70 let mají registraci zdarma). V době od 1. 10. - 6. 10. můžete využít akci Týden knihoven. V tomto týdnu registrujeme nové čtenáře (kteří poslední dva roky nenavštívili knihovnu) zdarma a čtenářský průkaz jim platí jeden rok.
Přeji hezký den.
Obor
Informace o knihovně
Okres
Karviná
Knihovna
Regionální knihovna Karviná, příspěvková organizace
Datum zadání dotazu
17.09.2018 08:00
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu