Výpočet hodnoty stavebních prací
Text dotazu
Dobrý den,
nikde nemohu najít vzorec pro výpočet hodnoty stavebních prací za x-let.
Odpověď
Dobrý den,
děkujeme vám za využití našich služeb. Jedná se o velice komplexní dotaz, hodnota stavebních prací a dodávek je stanovena zejména na základě projektové dokumentace a ceníků stavebních prací. Doporučuji Vám se podívat do těchto publikací:
Název               Oceňování stavebních prací v kostce, aneb, Začínáme s rozpočty   / Michal Hanák.Autor                Hanák, Michal, Rok                  2005
ISBN                 80-7369-005-5
Umístění - Fond NTK  Volný výběr, k vypůjčení. Na místě : 4.NP, regál 4B/212 TH435 .H36 2005
Popisovník stavebních prací : Katalog P5. Sv. 21., Skupiny stavebních dílů 1-5
Vydání              1. vyd., Naklad.údaje     Praha : Ústav racionalizace ve staveb., 1992
Popis (rozsah)               200 s.
Název               Cena díla stavebních prací   Autor                Vrbka, Petr
Zdrojový dokument   Střechy, fasády, izolace. Ostrava. Roč. 10, č. 3 (200303), s. 23-24. ISSN 1212-0111, Rok                  2003
Umístění - Fond NTK  Volný výběr, k vypůjčení. Na místě : 4.NP, regál 4C/015       TH2430 .S77 v.10 no.1-5
Název               Cena jako pátý rozměr stavby? Autor                Benč, František
Zdrojový dokument   Střechy, fasády, izolace. Ostrava. roč. 12, č. 12 (200512), s. 52. ISSN 1212-0111, Rok                  2005
Umístění - Fond NTK  Volný výběr, k vypůjčení. Na místě : 4.NP, regál 4C/015       TH2430 .S77 v.12 no.9-12
Pro další informace můžete nahlédnouti do:
Zdroj               VUT Brno - souborný katalog
Název               Systémy a modely podporující rozhodování o ceně stavebního díla  : Systems and models supporting the decision making of the construction price : zkrácená verze habilitační práce
Autor                Tichá, Alena.
Instituce            Vysoké učení technické v Brně.
Rok                  2005
Anotace              Habilitační práce se zabývá řízením hodnoty stavebního díla, shrnutí, analýzu, zhodnocení a uspořádání informací o specifikačních a cenových systémech a modelech podporujících rozhodování o ceně stavebního díla.
Naklad. údaje         Brno   : VUTIUM  , 2005..
Fyzický popis       39 s.
Edice                  Vědecké spisy Vysokého učení technického v Brně. , Habilitační a inaugurační spisy  , sv. 194 , 1213-418X
Disertace            Habilitační práce--Vysoké učení technické v Brně, Fakulta stavební, 2005.
Thumbnail            http://www.obalkyknih.cz/api/cover?isbn=8021431016
ISBN                 80-214-3101-6
Zde jsou také některé odkazy volně dostupné na WWW:
http://www.czso.cz/csu/redakce.nsf/i/stavebni_prace
http://www.sci-data.cz/
http://stavitel.ihned.cz/c1-45746520-nove-ceniky-stavebnich-materialu-a-stavebnich-praci
Obor
Technika, technologie, inženýrství
Okres
--
Knihovna
Národní technická knihovna
Datum zadání dotazu
29.12.2010 08:37
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu