Výpočet a konstrukce šneků
Text dotazu
Prosím o informaci, kde najít postup výpočtu a konstrukce šneků pro šnekové dopravníky.
Odpověď
Dobrý den,
děkujeme Vám za zaslání dotazu.
Níže Vám zasílám odkazy na dokumenty, které jsem k Vašemu dotazu
dohledala volně na Internetu a přehled publikací dostupných v Národní technické
knihovně (http://aleph.techlib.cz/F?func=find-b-0&local_base=stk&RN=130899933)
zabývající se pásovými dopravníky, ve kterých by výpočet šneků také mohl figurovat.
http://www.mitcalc.com/cz/ui/wormgear.pdf
http://www.mitcalc.com/doc/gear4/help/cz/gear4.htm
http://www.ozubeni.cz/ozubeni/snek.html
http://www.baking.cz/snekovy_prevod.php
http://www.baking.cz/sneky.html
https://www.stag.utb.cz/apps/stag/dipfile/index.php?download_this_unauthorized=1325
Strmá a svislá doprava pásovými dopravníky. I / Leopold Hrabovský. -- 1. vyd.. --
Ostrava : Vysoká škola báňská - Technická univerzita, 2004. -- 107 s. : il.
ISBN 80-248-0524-3
Strmá a svislá doprava pásovými dopravníky. II / Leopold Hrabovský. -- 1. vyd.. --
Ostrava : Vysoká škola báňská - Technická univerzita, 2004. -- 131 s. : il.
ISBN 80-248-0625-8
Dopravní a manipulační zařízení. II / Jaromír Polák ... [et al.]. -- 1. vyd.. -- Ostrava :
Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava, 2003. -- 104 s. : il.
ISBN 80-248-0493-X
Odkaz na vyhledávání v databázi norem ČSN - zadat dotaz šnekové dopravníky:
http://as.ntkcz.cz/stm/el_cas.normy_package.normy
Obor
Technika, technologie, inženýrství
Okres
--
Knihovna
Národní technická knihovna
Datum zadání dotazu
20.12.2010 12:12
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu