Vykonané tresty smrti Československo
Text dotazu
Vykonane tresty smrti ceskoslovensko
Odpověď
Z Vašeho dopisu není zcela zřejmé, na co se ptáte, zda na knihu toho jména, nebo na věc samu. Bylo by vhodné i zdvořilé otázku zformulovat větou.
V bázi NKC - Online katalogu Narodni CR, ktery je volne dostupny na internetu http://sigma.nkp.cz/F/, jsme nalezli bibliograficky zaznam knihy Vykonane tresty smrti, Ceskoslovensko 1918-1989 : (nezahrnuje rozsudky nemecke justice) / Otakar Liska a kol. Vyd. 1. Praha : Urad dokumentace a vysetrovani zlocinu komunismu PCR, 2000. 225 s. ; 29 cm. Knihu si lze objednat do Vseobecne studovny Narodni knihovny (sign. SF II 068902).
Na strankach věnovaných kriminalitě jsou uvedeny informace o trestech smrti vykonanych v Ceskoslovensku v obdobi 9. 5. 1945 - 31. 12. 1989
http://kriminalistika.eu/trestmrti/trestsmrti.html.
Obor
Politické vědy. Vojenství
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
28.02.2008 10:17
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu